Altınordu'da 11 Şekillendi - Son Dakika
Güncel

Altınordu'da 11 Şekillendi

Altınordu\'da 11 Şekillendi

TFF 1'inci Lig ekiplerinden Altınordu'da pazar günü İzmir'de Giresunspor ile oynanacak sezonunun ilk maçı için geri sayım başlarken, Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu'u7 kafasındaki 11 büyük ölçüde şekillendi.

18.08.2016 11:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 1'inci Lig ekiplerinden Altınordu'da pazar günü İzmir'de Giresunspor ile oynanacak sezonunun ilk maçı için geri sayım başlarken, Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu'u7 kafasındaki 11 büyük ölçüde şekillendi. Eroğlu'nun, ilk sınavda kaleyi genç Erce'ye emanet etmesi bekleniyor. Sağ bekte sakat olan Uğur'un yerine altyapıdan Kerim'i sahaya sürecek Hüseyin Eroğlu, savunmanın göbeğinde tecrübeli Ozan ile Yusuf Abdioğlu'nu oynatacak, sol bekte ise Emre forma giyecek.

Ön liberoda Arif'i, orta sahanın ortasında Serkan'ı kullanacak genç teknik adam sol kanatta Erdoğan'ı, sağ kanatta ise Sertaç'ı sahaya sürecek. Forvet arkasında Umut'u kullanmayı planlayan Hüseyin Eroğlu, hücumda tecrübeli Göksu ile gol arayacak. Eroğlu'nun yedek soyunduracağı santrfor Üstün ile Kenan ve Abdülkadir gibi gol silahları, oyunun gidişatına göre şans bulabilecek. Kaleci Murat, stoperler Sinan ve Recep, sol bek Yusuf Acer gibi isimler de kulübede görev bekleyecek.

FOTOGRAF

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu'da 11 Şekillendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement