Altınordu'da Eroğlu Kadroyu Değiştirmeyi Düşünmüyor - Son Dakika
Güncel

Altınordu'da Eroğlu Kadroyu Değiştirmeyi Düşünmüyor

Altınordu\'da Eroğlu Kadroyu Değiştirmeyi Düşünmüyor

ptt 1'inci Lig'de pazar günü Boluspor deplasmanında ilk galibiyetini almak için mücadele edecek Altınordu'da teknik direktör Hüseyin Eroğlu'nun, 1-1 sona eren Albimo Alanyaspor önünde sahaya sürdüğü ilk 11'i değiştirmemesi bekleniyor.

17.10.2014 15:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ptt 1'inci Lig'de pazar günü Boluspor deplasmanında ilk galibiyetini almak için mücadele edecek Altınordu'da teknik direktör Hüseyin Eroğlu'nun, 1-1 sona eren Albimo Alanyaspor önünde sahaya sürdüğü ilk 11'i değiştirmemesi bekleniyor. İlk 5 karşılaşmanın tümünde farklı 11'lerle mücadele eden Altınordu'da genç teknik direktör Alanya karşısındaki futboldan memnun kaldığı, kadroda değişiklik yapmayı düşünmediği ifade edildi.

Kırmızı lacivertlilerde kaleyi Tolgahan koruyacak. Sağ bekte Kemal, stoperde Sinan ile Yusuf Abdioğlu, sol bekte Gökhan görev alacak. Sağ kanatta Halil İbrahim, ön liberoda Arif ve Berkay, sol kanatta Ozan, ileri uçta ise Göksu ve Taha forma giyecek. Sakat olan Timur ve Rıza'nın kadroda yer almayacağı İzmir ekibinde Futbol Direktörü Murat Dizdar, "Lige alışma sürecini geride bıraktık, seri galibiyetlerle yolumuza devam edeceğiz" dedi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu'da Eroğlu Kadroyu Değiştirmeyi Düşünmüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement