Altınordu Deplasmanda Galibiyet Peşinde - Son Dakika
Güncel

Altınordu Deplasmanda Galibiyet Peşinde

Altınordu Deplasmanda Galibiyet Peşinde

Ptt 1'inci Ligi'nde 1 puanla son sırada yer alan Altınordu, cumartesi günü Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanında ilk galibiyetini almak istiyor.

07.09.2015 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Ligi'nde 1 puanla son sırada yer alan Altınordu, cumartesi günü Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanında ilk galibiyetini almak istiyor.

Lige verilen arada moral depoladıklarını dile getiren teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "Gaziantep'te iyi futbol ve iyi mücadele ile kazanmak istiyoruz" dedi. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un geçen sezona göre kadrosunu gençleştirdiğini ifade eden Eroğlu, şöyle devam etti:

"İyi transferler yapan kaliteli bir takımla karşılaşacağız. Alanzinho gibi deneyimli bir isme sahipler, aynı zamanda Sırp golcüleri Kojic dikkat edilmesi gereken bir futbolcu. Bizim için evimizde ya da deplasmanda oynamanın bir önemi yok, tek hedef galibiyet."

Kırmızı lacvivertli takımda bileğinden sakatlanan sol bek Emre'nin bu hafta forma giymesinin zor olduğu bildirildi.

GENÇLER GURUR KAYNAĞI

Altınordu'nun U19 Milli Takımı'na gönderdiği savunma oyuncusu Yusuf Acer, orta saha oyuncuları Alican Özfesli, Cengiz Ünder ve forvet Fatih Aktay, kırmızı lacivertli kulübün gurur kaynağı oldu. Ay yıldızlı takımın Belçika'ya 4-3 yenildiği hazırlık maçında Alican, Cengiz ve Yusuf ilk 11'de yer alırken, Fatih ikinci yarıda oyuna girdi. Milli takımın 3 golünden 2'sini Fatih, 1'ini de penaltıdan Cengiz kaydetti. Altınordu, U19 Mili Takımı'na en fazla futbolcu gönderen kulüp oldu. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu Deplasmanda Galibiyet Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement