Altınordu-Fenerbahçe Maçının Hakemi Bayarslan Maçın Şu An İçin Oynanabileceğini Söyledi - Son Dakika
Güncel

Altınordu-Fenerbahçe Maçının Hakemi Bayarslan Maçın Şu An İçin Oynanabileceğini Söyledi

Altınordu-Fenerbahçe Maçının Hakemi Bayarslan Maçın Şu An İçin Oynanabileceğini Söyledi

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda bugün saat 18.00'de İzmir Atatürk Stadı'nda oynanacak Altınordu-Fenerbahçe maçının yoğun yağış nedeniyle ertelenmesi gündeme geldi.

30.12.2014 16:51

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda bugün saat 18.00'de İzmir Atatürk Stadı'nda oynanacak Altınordu- Fenerbahçe maçının yoğun yağış nedeniyle ertelenmesi gündeme geldi. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ve Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, zeminin futbol oynamaya elverişsiz olduğunu belirterek hakem Volkan Bayarslan'dan müsabakayı tehir etmesini talep etti.

Konu hakkında açıklama yapan Eroğlu, Zemin çok ağır. Hakeme bu şartlarda karşılaşmanın yapılmaması gerektiğini söyledik. Son kararı Bayarslan verecek dedi. Altınordu Futbol Direktörü Murat Dizdar da Volkan Bayarslan'ın sahaya girerek zemin kontrolü yaptığını ifade ederek, Top şu anda sekiyor. Hakem kararını karşılaşmanın başlamasına 1 saat kala verecek diye konuştu.

Hakemler ilk kontrollerini yaptı. Maçın başlamasına 1 saatten daha az bir süre kala yeniden incelemeler yapacak olan hakemler maçın tehir olup olmayacağını açıklayacaklar. Ancak ilk izlenimlerden sonra hakem Bayarslan'ın maçın oynanabileceği yönünde görüş bildirdiği öğrenilirken, son kontroller yarım saat sonra yapılacak.

(Tür: Spor)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu-Fenerbahçe Maçının Hakemi Bayarslan Maçın Şu An İçin Oynanabileceğini Söyledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement