Altınordu, Lig'de 22 Yaş Ortalamasıyla Oynayacak - Son Dakika
Güncel

Altınordu, Lig'de 22 Yaş Ortalamasıyla Oynayacak

Altınordu, Lig\'de 22 Yaş Ortalamasıyla Oynayacak

Altınordu yeni sezonda 22 yaş ortalaması ile ligde mücadele edecek.

10.07.2015 13:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altınordu yeni sezonda 22 yaş ortalaması ile ligde mücadele edecek. Teknik direktör Hüseyin Eroğlu yeni sezonda alt yapıdan gelen genç oyuncuları takıma kazandıracaklarını söyledi.

PTT 1'inci Lig takımlarından Altınordu yeni sezon hazırlıklarını Bolu'nun Karacasu Beldesi'nde bulunan Termal Otel'de sürdürüyor. Yaş ortalaması 22 olan genç bir takıma sahip Altınordu az sayıda takviye ile yeni sezonda mücadele edecek. Sabah antrenmanında oyuncuların bir bölümü otelin havuzunda çalışırken, ikinci grup ise sahada güç ve dayanıklılık çalışması yaptı.

Genç oyunculardan kurulu bir takımla mücadele edeceklerini söyleyen Hüseyin Eroğlu, "Oyuncuları yavaş yavaş adapte etmeye çalışıyoruz. Onların adapte süresinin kısa olması bizim için avantaj. Elimizde çekirdek bir kadro var ve takımın yüzde 90'ı duruyor. Takımımızın ne yapacağını biliyoruz ve bunun üzerine koymak için çalışıyoruz. Bize pek gelip giden oyuncu yok. İstikrar bizim için çok önemli. Futbolcularına moral ve motivasyonu iyi olunca daha başarılı olacağız. Geçen yıl Çağlar Cengiz ile başlayan alttan gelen oyuncularımızın arasına bu sene Fatih, Kerim, Alican, Berk Erel, Yusuf Yalçın Aslan gibi genç isimleri kazandırmak ve bu temponun içerisine sokmak istiyoruz. Biz hep zoru seçiyoruz ve bu da bizi başarıya götürüyor" diye konuştu.

Eroğlu yabancı sınırlamasının artmasının ligi daha da zorlu hale getirdiğini ifade ederek, şöyle konuştu:

"Yabancı sınırlaması artınca lig daha da zorlu hale geldi. Bu ligde istikrarını bozmayan, istekli olan, yarışı bırakmayan, gerçekten çok istekli olan kulüplerin başarılı olacağını düşünüyorum. Bu ligde geçen sene ses getirdik, bu sene de devam ettirmek istiyoruz. İşimizin kolay olmadığını biliyoruz. Biz hep zoru seçiyoruz ve bu da bizi başarıya götürüyor" - Bolu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu, Lig'de 22 Yaş Ortalamasıyla Oynayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement