Altınordu'nun Beşinci Aslan'ı Serkan - Son Dakika
Spor

Altınordu'nun Beşinci Aslan'ı Serkan

Altınordu\'nun Beşinci Aslan\'ı Serkan

PTT 1. Lig'in yeni takımlarından Altınordu; Evren, Arif, Sinan ve Mertan’dan sonra Galatasaray'dan yetişen bir diğer futbolcu Serkan Göksu’yu da renklerine bağladı.

17.07.2014 14:08

PTT 1. Lig'in yeni takımlarından Altınordu; Evren, Arif, Sinan ve Mertan'dan sonra Galatasaray'dan yetişen bir diğer futbolcu Serkan Göksu'yu da renklerine bağladı.

PTT 1. Lig'de 22 yıl aradan sonra ilk sezonunu geçirmeye hazırlanan Altınordu, Galatasaray patentli beşinci futbolcu olarak Serkan Göksu'yu da renklerine bağladı. Daha önce sarı-kırmızılı ekipten kaleci Evren Üstündağ'ın yanı sıra Sinan Osmanoğlu, Arif Morkaya ve Mertan Caner Öztürk'ü transfer eden Altınordu, 21 yaşındaki orta saha oyuncusuyla da 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Futbola Galatasaray alt yapısında başlayan Serkan Göksu, daha sonra Bayrampaşa ve Yeni Malatyaspor formaları giydi. Genç oyuncu, geçen sezon Play-off oynayan Yeni Malatyaspor'da 32 maça çıkarken, Trabzonspor'a giden Gökhan Karadeniz ve Nazilli Belediyesporlu Mehmet Taş ile birlikte 2. ligde yılın futbolcusu unvanını almıştı.

Sportif Direktör Murat Dizdar, Serkan'ın genç ve gelişmeye açık bir oyuncu olduğunu vurgulayarak, "Serkan'ın kariyer çıkışını Altınordu formasıyla yapacağına inanıyoruz" dedi.

Serkan Göksu, imzanın ardından takımın Isparta Davraz'daki kampına katıldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Altınordu'nun Beşinci Aslan'ı Serkan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement