Altınordu'nun Keyfi Kaçtı - Son Dakika
Güncel

Altınordu'nun Keyfi Kaçtı

TÜRKİYE 1'inci Ligi'nin 3'üncü haftasında pazar günü Bandırmaspor'u ağırlayacak olan Altınordu'da maçın Atatürk Stadı'nda oynanacak olması, keyifleri kaçırdı.

06.09.2016 13:03

TÜRKİYE 1'inci Ligi'nin 3'üncü haftasında pazar günü Bandırmaspor'u ağırlayacak olan Altınordu'da maçın Atatürk Stadı'nda oynanacak olması, keyifleri kaçırdı.

Yeni Bornova Stadı'ndaki eksikler tamamlanmadığı için Giresunspor ve Göztepe müsabakalarının Atatürk'e alındığını hatırlatan teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "Lig öncesi maçlarımızı Bornova'da oynamayı hayal ediyorduk. İyi bir zeminde ve taraftar baskısı yaratacağımız bir ortam, bizim için avantaj olacaktı. Atatürk Stadı'nda istediğimiz atmosfer oluşmuyor. Ne yazık ki Bandırmaspor maçında da bu sıkıntı sürecek" dedi.

Hüseyin Eroğlu, 5'inci haftada Yeni Malatyaspor'u Yeni Bornova Stadı'nda ağırlamayı umduklarını belirtti, "O tarihe kadar sorunların giderileceğini düşünüyorum. Bornova'ya geçtiğimizde her şeyin çok daha farklı olacağına eminim" diye konuştu.

Kötü gidişe Bandırmaspor maçında son vereceklerini sözlerine ekleyen Hüseyin Eroğlu, "Savunmadaki problemlerimizi milli maç arasında giderdiğimizi düşünüyorum. İyi bir hazırlık süreci geçirdik" yorumunu yaptı.

Altınordu'da sakatlıkları süren sağ bek Uğur, stoper Ozan ve sol kanat Erdoğan, bordo beyazlılara karşı görev alamayacak. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu'nun Keyfi Kaçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement