Altınordu'nun Yıldız Adayları - Son Dakika
Güncel

Altınordu'nun Yıldız Adayları

Altınordu\'nun Yıldız Adayları

Altyapıda gerçekleştirdiği hamleyle Türkiye'ye örnek olan Altınordu, yaptığı yatırımların meyvelerini toplamaya başladı.

01.01.2015 10:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altyapıda gerçekleştirdiği hamleyle Türkiye'ye örnek olan Altınordu, yaptığı yatırımların meyvelerini toplamaya başladı. Kırmızı lacivertli ekibin 17 yaşındaki kanat oyuncusu Cengiz Ünder ve 18 yaşındaki stoper Çağlar Söyüncü, Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe önünde gösterdikleri performansla tüm dikkatleri üzerine çekti. Teknik direktör Hüseyin Eroğlu'dan da tam not alan iki genç yetenek, PTT 1'inci Lig'de Manisaspor'la oynanan maçta da görev yaparak ilk deneyimlerini yaşadı.

"Çağlar 13, Cengiz ise 10 yaşından bu yana bizimle" diyen Futbol Direktörü Murat Dizdar, "Altyapımızda daha pek çok yıldız adayımız var. Kerim ve Fatih de A Takım'da forma giyecek kalitede. Yeni yetenekleri Türk futboluna kazandırmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu. Murat Dizdar, savunmadaki tatlı sert oyun tarzı nedeniyle Çağlar'ın, eski Fenerbahçeli Lugano'ya benzetildiğini ifade ederken, Cengiz'in özgüven kazandıkça çok daha iyi işler yapacağını sözlerine ekledi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu'nun Yıldız Adayları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement