Altınordu, Transferde Sessiz - Son Dakika
Güncel

Altınordu, Transferde Sessiz

Ptt 1'inci Lig ekiplerinden Altınordu'da mevcut kadrodaki 8 futbolcu ile yollar ayrılırken, transferde sessiz kalınması camiada tedirginlik yarattı.

09.06.2016 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Lig ekiplerinden Altınordu'da mevcut kadrodaki 8 futbolcu ile yollar ayrılırken, transferde sessiz kalınması camiada tedirginlik yarattı.

Geçen sezonun ikinci yarısındaki kadrosundan önce Yener, daha sonra Ahmet, Murat, Timur, Evren, Tolgahan, Cengiz ve Çağlar ile yollarını ayıran Altınordu'da sözleşmeleri sona eren Göksu ve Berkay'ın durumları da belirsizliğini koruyor. Kaleci, sol bek, stoper, sağ ve sol kanat, ön libero, forvet arkası ve forvete 8 takviye yapmayı planlayan İzmir ekibi transfer piyasasındaki rakamların düşmesini bekliyor.

Transfer listesine aldığı isimlere bir türlü imza attıramayan Altınordu yuvaya dönmelerini istediği iki futbolcusu Kerim Avcı ve Rıza Efendioğlu konusunda çıkmaza girdi. Kırmızı lacivertlilerin Kerim için Balıkesirspor'a bonservis ücreti ödemek istemediği, Kardemir Karabükspor ile sözleşmesi biten Rıza'ya ise daha cazip teklifler geldiği belirtildi. Altınordu'nun yakın takibe aldığı Nazım Sangare transferinde ise, mutlu sona yaklaştığı ifade edildi. Maddi konularda anlaşma sağlanan gurbetçi orta saha oyuncusunun ilerleyen günlerde imza atabileceği bildirildi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu, Transferde Sessiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement