Altıntaş'ta Belediye Hizmetleri - Son Dakika
Politika

Altıntaş'ta Belediye Hizmetleri

Altıntaş\'ta Belediye Hizmetleri

Kütahya’nın Altıntaş İlçe Belediye Başkanı Ferit Karabulut, sadece ilçe merkezini değil köyleri de düşünerek çalıştıklarını söyledi.

26.01.2016 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Altıntaş İlçe Belediye Başkanı Ferit Karabulut, sadece ilçe merkezini değil köyleri de düşünerek çalıştıklarını söyledi.

Belediye Başkanı Karabulut, yaptığı değerlendirmede,görevde oldukları 13 yılın boşa gitmediğini ve dolu dolu geçtiğini söyledi. Sadece ilçe merkezi için çalışmadıklarını söyleyen Başkan Karabulut, "Göreve geldiğimden beri sadece ilçe merkezini düşünmedim, acizane; Altıntaş'a bütün olarak ne yapabiliriz diye çalıştık. Bununla ilgili de Allah'a şükür 13 yılımız boşa gitmedi. Güzel projeler ürettik ve birçoğundan sonuç aldık. Bu sulama ile başlayan tarımdaki değişimle inşallah, birlik beraberlik içerisinde, daha güzel verimli bereketli kazançlar elde edeceğimizi umuyorum" diye konuştu.

"MERKEZ KÖY AYRIMI YAPMADIK"

Köy, kent ve mahalle ayrımı hiçbir zaman yapmadıklarını söyleyen Karabulut, çalışmaları hep birlikte yaparak başarılı olduklarının altını çizdi. Bundan sonra daha güzel hizmetlerin devamının geleceğini anlatan Karabulut, "Biz bu güne kadar, mücavir alanlarımızın sınırlarını elbirliği ile değiştirdik, genişlettik. Arkasından havalimanı geldi, organize sanayi geldi. Şu anda sulama işini merkez köy ayrımı yapmadan, itimat ettiniz güvendiniz. Belediye olarak sulama işini biz devraldık. İnşallah göreceksiniz daha güzel hizmetler yapacağız. Benim bir tane hayvanım yok. Köydeki tarlalarım vardı, onları da sattım. Çiftçimizin kazancınız bizim kazancımızdır. Belediye Başkanı olarak Altıntaş'ın emrindeyim" ifadelerini kullandı. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Altıntaş'ta Belediye Hizmetleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement