Amasya'da Sosyal Sorumluluk Projeleri Tanıtıldı - Son Dakika
Yerel

Amasya'da Sosyal Sorumluluk Projeleri Tanıtıldı

Amasya'da Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün diğer kurumlarla yıl içinde gerçekleştireceği sosyal sorumluluk projeleri tanıtıldı.

30.09.2014 14:29  Güncelleme: 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amasya'da Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün diğer kurumlarla yıl içinde gerçekleştireceği sosyal sorumluluk projeleri tanıtıldı.

Vali İbrahim Halil Çomaktekin, toplantıda yaptığı konuşmada, huzurlu, sağlıklı ve kaliteli bir toplum oluşturmak için bütün kurum ve kuruluşlarla el ele vererek projeler geliştirdiklerini belirtti.

Toplumun her kesimine, çocuklara, engelli vatandaşlara, mahkumlara, bundan sonraki yaşantılarında daha sağlıklı bir ortam sağlamak için çok boyutlu, çok katmanlı, entegre projeler ürettiklerini ifade eden Çomaktekin, şunları kaydetti:

"Burada önemli olan insanlarımızın bu sorumluluk duygusunu hissetmeleri ve ortak hareket etmeleridir. Devlet kurumlarından ve sivil toplum kuruluşlarından yetkili arkadaşlar bir araya gelip güçlerini birleştirerek, güzel bir organizasyonla toplumda bazı sıkıntıların yaşanmaması ve daha kaliteli, güvenli, huzurlu bir toplum oluşturma adına güzel çalışmalar yürüteceklerdir. Bu çalışmaları yürüten insanlar büyük bir sorumluluk duygusuyla, hassasiyetle, özveriyle çalışıyorlar. Projelerde yer alacak bütün kurum müdürlerimize, çalışma arkadaşlarına ve projede emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum."

Konuşmaların ardından Farklılıklar Zenginliğimiz Romanlar Kardeşimiz, Güzel Bir Yuva İçin Bugünden Başlamak, Mahkumlar Islah Olsun Toplum Refah Bulsun, Sanat Ağacı, Değerler Eğitimi, Tutunan Kanatlar, Kurtulan Hayatlar projelerinin sunumları yapıldı.

Toplantıya Belediye Başkan Vekili Cengiz Erdem ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkilileri katıldı. - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Amasya'da Sosyal Sorumluluk Projeleri Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement