Amasya İl Özel İdaresi'nde İş Sezonu Dualarla Açıldı - Son Dakika
Yerel

Amasya İl Özel İdaresi'nde İş Sezonu Dualarla Açıldı

Amasya İl Özel İdaresi\'nde İş Sezonu Dualarla Açıldı

Amasya İl Özel İdaresi'nde 2016 yılı iş sezonu açılışı, Vali İbrahim Halil Çomaktekin'in katılımıyla dualarla yapıldı.

02.04.2016 10:21  Güncelleme: 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amasya İl Özel İdaresi'nde 2016 yılı iş sezonu açılışı dualarla yapıldı.

Bazı çiftçilere sera malzemesi de dağıtıldığı açılış törenine Vali İbrahim Halil Çomaktekin, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Çittır, Özel İdare Genel Sekreteri A. Faruk Aykutlu, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Lokman Gültekin, Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Kırlangıç, diğer yetkililer, İl Özel İdaresi çalışanları ve çiftçiler katıldı.

Amasya İl Özel İdaresi'nin her kesiminin ve sektörünün gelişmesi için ulaşım, altyapı, tarım, eğitim, kültür, turizm ve çevre gibi çeşitli alanlarda önemli hizmetler yürüttüğünü belirten Vali Çomaktekin, "Bu faaliyetleri yürütürken İl Özel İdaremiz ilgili yatırımcı kuruluşlarla sürekli işbirliği içeresinde hareket ederek, devletimizin bize sağladığı bu kaynakları en verimli ve süratli bir şekilde devreye sokuyor" dedi.

Vali Çomaktekin sözlerine şöyle devam etti: "Son yıllarda ilimizdeki gelişme ivmesini de hep beraber müşahede etmekten mutluyuz. İlimizin gelişmesi için yürütülen en büyük projeden en küçük projeye kadar gerek fikir ve teknik destek olarak, gerekse ödenek olarak mutlaka İl Özel İdaresi vardır. Bu çalışmaları yürütürken İl Genel Meclis Başkanımızın, meclis üyelerimizin, İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz ve çalışma arkadaşlarının da önemli katkıları vardır. İl Özel İdaremizde gerek makine teçhizat bakımından gerekse insan kaynakları bakımından büyük bir yenilik yaşıyoruz. 2015 yılında devreye soktuğumuz 'Temiz Çevre Temiz Amasya' kapsamında sürekli çöp toplama kamyonları ve konteynerler alınıp ilin en ücra köşesine kadar bu hizmetleri sunmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın gelir düzeyini ve istihdamını arttırmaya yönelik projelerimiz hat safhada devam ediyor. Bugün yine temsili olarak seracılığı geliştirme projesini uygulamaya koyuyoruz. Geçen yılda burada çiftçi kardeşlerimize kendi kırsal alanlarında yaşamlarını davam ettirecek ve göçlerini kesecek bu projeyi ve benzer projeleri uygulama koymaktan mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. İl Özel İdaresi geçmiş yıllarda olduğu gibi yeni sezonda da çok başarılı işlere imza atacaktır."

Sera malzemesi desteği alan İlyasköy'den Emine Yıldızeli, "Bize sunduğunuz sera malzemesi için teşekkür ediyorum. Yapılan bu destekler çocuklarımızın geleceği için ve aile ekonomimiz için çok önemlidir" derken, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Çittır da, "2016 iş sezonunun ve dağıtımını yapacağımız seraların hayırlı olmasını diliyorum. Özel İdare'nin destek ve hizmet projeleri devam edecektir" ifadelerini kullandı. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Amasya İl Özel İdaresi'nde İş Sezonu Dualarla Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement