Amasyalı Çocuklardan Annelerine 65 Bin Mektup - Son Dakika
Yerel

Amasyalı Çocuklardan Annelerine 65 Bin Mektup

Amasyalı Çocuklardan Annelerine 65 Bin Mektup

Amasya’da Milli Eğitim Müdürlüğü ile PTT işbirliğiyle ‘Annelere Mektup Gönderme’ kampanyası başlatıldı.

06.05.2015 11:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amasya'da Milli Eğitim Müdürlüğü ile PTT işbirliğiyle 'Annelere Mektup Gönderme' kampanyası başlatıldı.

Amasya PTT Baş Müdürü Cafer Bolat, Anneler Günü dolayısıyla düzenlenen kampanya kapsamında il genelindeki okullarda 65 bin adet zarf ile kağıdın ücretsiz dağıtıldığını söyledi.

Beraberinde Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş ve İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü A. Hamdi Yanık ile birlikte gittiği PTT merkezinde öğrencilerin yazdıkları mektupların teslim edilmesini takip edip, PTT Başmüdürü Bolat'tan bilgiler alan Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, "Annelerimiz hepimiz için çok önemli değerlerdir. Bizim inancımızda cennet annelerin ayakları altındadır. Anneler fedakar bir şekilde insanlığa hayırlı evlatlar yetiştirmek için mücadele ediyorlar. Evlat yetiştirmenin güzellikleri kadar zahmetleri ve sıkıntıları da vardır" dedi.

Öğrencilere seslenen Çomaktekin, "Anneler çoğu zaman kendileri yemiyor sizlere yediriyor. Kendileri giymiyor, sizleri giydiriyor. En iyi eğitimi almanız ve hayatta karşılaşabileceğiniz bütün zorlukları, sıkıntıları göğüsleyebilmeniz için özverili bir şekilde sizlerin yetişmesi için önemli katkılar sunuyorlar. Anneler Günü dolayısıyla eskiden en etkili iletişim araçlarından biri olan mektup yoluyla siz sevgili öğrencilerimizin samimi duygularını, sevgilerini ve saygılarını kağıda dökerek annelerinize ulaştırmanızı amaçlıyoruz. Bu projede PTT Baş Müdürümüzün ve İl Milli Eğitim Müdürümüzün önemli katkıları oldu. Kendilerine teşekkür ediyor, sizlere de sevgilerimi sunarak, annelerinize sağlıklı ve mutlu nice yıllar diliyorum" diye konuştu. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Amasyalı Çocuklardan Annelerine 65 Bin Mektup - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement