Amatör Futbol Kulüplerine Malzeme Yardımı - Son Dakika
Güncel

Amatör Futbol Kulüplerine Malzeme Yardımı

Amatör Futbol Kulüplerine Malzeme Yardımı

Burdur'da düzenlenen törende amatör futbol kulüplerine malzeme yardımı yapıldı.

22.10.2015 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur'da düzenlenen törende amatör futbol kulüplerine malzeme yardımı yapıldı.

Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda yapılan törende yıl içersinde düzenlenen turnuvalarda dereceye giren sporcular plaketle ödüllendirildi. Törende konuşan Burdur Valisi Hasan Kürklü, spora çok önem verdiklerini vurguladı. Burdur'un sporda tesisleşmesi bakımından çok kötü durumda olmadığını belirten Kürklü, şöyle dedi:

"Spor salonumuzun temeli atıldı. En kısa zamanda bitecek ve ilçelerimizde de spor salonları yapılıyor. Gençlik merkezleri, semt sahaları gibi birçok yatırım var. Eskiden imkanlar son derece kısıtlıydı. Toprak sahalarda, elverişsiz ortamlarda insanlar spor yapmaya gayret ediyordu. Şimdi ise doğal gaz ile ısınan sıcacık spor salonlarımız var."

Bilgisayar ve oyun bağımlısı bir gençlik yetiştiğini anlatan Vali Kürklü, sporla büyüyen çocukların derste daha başarılı olacağına değindi. Bazı velilerin spor yapmayı zaman kaybı olarak algıladığına dikkati çeken Vali Kürklü, şöyle konuştu:

"Son derece yanlış bir düşüncedir. Spor yapan çocuk daha zeki olur, hem derslerine daha iyi konsantre olur. Böylelikle dışardaki sigara, uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan uzak durur. Spor insanın kişiliğini beyefendi hale getirir, zihnini açar. Bunu bir şekilde yeni neslimize öğretmemiz lazım ki sağlıklı bir nesil yetişsin. Ülkemizin geleceği de sağlıklı olsun."

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz de kentte sporun gelişimi için her türlü desteği vereceklerini kaydetti. Konuşmalardan sonra dereceye giren sporculara plaketleri ve amatör futbol kulüplerine malzemeleri verildi. - Burdur

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Amatör Futbol Kulüplerine Malzeme Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement