Amatör Spor Kulüplerine Sultangazi Belediyesinden Destek - Son Dakika
Güncel

Amatör Spor Kulüplerine Sultangazi Belediyesinden Destek

Sultangazi Belediyesi, Amatör Spor Kulüplerine verdiği malzemeleri gerçekleştirilen törenle teslim etti.

10.01.2015 09:52  Güncelleme: 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sultangazi Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine yönelik malzeme desteğini sürdürüyor. Sultangazi Belediyesi Nikah ve Düğün Sarayı’nda düzenlenen törende 10 amatör kulübüne çeşitli spor malzemeleri dağıtımı yapıldı. Törende eski milli futbolcu Engin Verel de sporcularla biraraya gelerek bir söyleşi gerçekleştirdi. Engin Verel söyleşide genç sporculara tavsiyelerde bulunurken, kendi döneminde yaşadıkları sıkıntılardan bahsetti. Verel, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’a spora ve sporculara verdiği destekten dolayı teşekkür ettiğini belirtti.

“BU YIL SPORA YAPACAĞIMIZ YATIRIM ÇOK DAHA FAZLA OLACAK”

Söyleşi öncesi yaptığı açılış konuşmasında amatör spor kulüplerine verdikleri destekleri devam ettireceklerini söyleyen Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, “Geçen sene yeşil alanlarımızı çok çoğalttık. Bu sene oyun alanları üzerinde çok duruyoruz. Bulduğumuz her uygun alanı sizin için mutlaka faaliyete geçireceğiz. Spor alanı yapacağız, futbol alanları yapacağız, basketbol potası, voleybol ağları koyarak biraz daha zenginleştireceğiz. Yani bu yıl spora yaptığımız yatırım çok daha fazla olacak” şeklinde konuştu. 

AMATÖR KULÜPLERDEN BAŞKAN ALTUNAY’A TEŞEKKÜR

Sultangazi Belediyesi’ne verdiği destekten dolayı teşekkür ettiğini belirten Sultangazi Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nde karateci Büşra Azra Uçak lig çalışmalarının iyi bir şekilde ilerlediğini kaydetti.

Gazi Mahallesi Spor Kulübü Antrenörü Abbas Yaşar, Sultangazi Belediyesi’nin vermiş olduğu destekle kulüplerin üzerinden büyük bir yük kalktığını ifade ederek, “Malzeme alt yapılar için kaçınılmaz bir gerçek ve ihtiyaç. Bu ihtiyacı gideren belediyelere gerçekten minnettarız. Çünkü kulüplerin üzerinden gerçekten büyük bir yük kalkıyor. Bu malzemelerde olmazsa olmaz, bir futbolcunun üzerinde. Bu malzemeler olduğu zaman futbolcular gerçekten büyük bir şevk ve oyunla çalışıyor” dedi. 

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’a vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ettiğinin altını çizen Zara Ekinli Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Cengiz Çakmak, “Belediyemiz bize her zaman fazlasıyla desteğini göstermiştir. Bu yıl bunun bir kat daha fazlasını gösterdiler. Bu konuda teşekkür ediyoruz. Cahit başkanımız hiçbir zaman desteğini eksik etmemiştir. Sağolsun bizlerin talepleri doğrultusunda neyi istediysek bize fazlasıyla sunmuşlardır” diye konuştu.

Zara Ekinli Spor Kulübü Takım Kaptanı Cem Yurtsever ise, hedeflerinin Türkiye Şampiyonu olmak olduğunu söyleyerek Sultangazi Belediyesi’ne teşekkür etti.

MURAT DELİCE

 

Amatör Spor Kulüplerine Sultangazi Belediyesinden Destek
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Amatör Spor Kulüplerine Sultangazi Belediyesinden Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement