Ambalaj Atıkları Yönetim Koordinasyon Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Ambalaj Atıkları Yönetim Koordinasyon Toplantısı

Ambalaj Atıkları Yönetim Koordinasyon Toplantısı

Ordu Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Ambalaj Atıkları Yönetim Koordinasyon Toplantısı Fatsa’da gerçekleştirildi.

14.10.2014 12:55

Ordu Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Ambalaj Atıkları Yönetim Koordinasyon Toplantısı Fatsa'da gerçekleştirildi.

Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı'nda düzenlenen toplantıya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Selahattin Aydın, başta olmak üzere Büyükşehir Belediyesi il ve ilçe çevre mühendisleri katıldı.

Toplantı sonrası bir açıklama yapan Selahattin Aydın, "Her ay bir ilçemizde atıklarla ilgili toplantı yapıyoruz. İlk toplantımızı Altınordu ilçemizde gerçekleştirdik. İlimiz atıkların yönetimi konusunda sıkıntılı bir il. Evsel atıklar vahşi depolama şeklinde depolanıyor. Diğer atıklar gelişigüzel alıcı ortama bırakılıyor. Herkesin evinde kullanmış olduğu atık yağlar çok rahatça lavabolarına döküyor. Temizlikte kullanılan kimyasalların yine büyük zararları var. Diğer bir unsur ise artık bizim gıdalarımız ambalajlara girdi. Gıdaların tüketiminden sonra kalan kısmının bir ekonomik değer olduğunu ve bunun gelişigüzel kullanılmaması ve atılmaması konusunda biz tüm il genelinde çalışma yaptık. Ev hanımlarımıza bilgilendirme adına önemli bir çalışma yapacağız. Tüm ilçelerimizde bu konuyla ilgili duyurular ve toplantılar yaparak bilgilendirmeleri gerçekleştireceğiz. Bu durumun alt yapısını gerçekleştiriyoruz. İnşallah başarılı olacağız" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ambalaj Atıkları Yönetim Koordinasyon Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement