Amedspor'da İşler İyi Gitmiyor - Son Dakika
Spor

Amedspor'da İşler İyi Gitmiyor

Amedspor\'da İşler İyi Gitmiyor

Spor Toto 2.lig kırmızı grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor (Amedspor)'da işler iyi gitmiyor.

10.11.2014 23:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeşil – Kırmızılı takımın önceki hafta sahasında Gümüşhanespor ile 1-1 berabere kalması, geçen haftada deplasmanda Kırklarelispor'a 3 – 2 mağlup olması taraftarlarını fazlasıyla üzdü.

Sezon başlarken zirveye oynanacağı söylenen, haftalar sonrası aldığı başarısız sonuçlarla iki maçı eksik olarak lig sıralamasında 11 puanla 13'cü sıraya inen Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'dan başta taraftarları, yönetimi ve teknik heyeti başarı bekliyor.

Teknik Direktör Coşkun Demirbakan yaptığı açıklamada, "iki haftadır eksiklikler ve şansızlıklar yüzünden istediğimiz sonuçları alamıyoruz. Artık kendimize bir çeki düzen vermenin zamanı gelmiştir. Önümüzde kupa ve erteleme maçlarımız var. Bu nedenle tüm maçlarımızı pür dikkat oynamalıyız. 12 Kasım Çarşamba günü sahamızda erteleme maçımız olan Birlik Nakliyet Düzyurtspor maçını oynayacağız. Pazar günüde sahamızda Nazilli Belediyespor ile oynayacağız. Ard arda oynacağımız iki maçımızada kazanmalıyız. Erteleme maçamızın idmanını Salı günü öğleden sonar tamamlayacağız" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Amedspor'da İşler İyi Gitmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement