Amedspor, Nazilli Belediyespor'dan 3 Puan İstiyor - Son Dakika
Spor

Amedspor, Nazilli Belediyespor'dan 3 Puan İstiyor

Amedspor, Nazilli Belediyespor\'dan 3 Puan İstiyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor (Amedspor), evinde oynayacağı Nazilli Belediyespor maçında kötü gidişata dur demek için sahaya çıkacak.

14.11.2014 22:46

Spor Toto 2.lig kırmızı grup takımlarından Diyarbakır Buyukşehir Belediyespor (Amedspor) , Pazar günü evinde oynayacağı Nazilli Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamladı. Yeşil-Kırmızılı takım sahasındaki bu maçı kazanmak, kötü gidişata dur demek istiyor.

Çarşamba günü sahasında oynadığı maçı Düzyurtspor maçını kaybeden Yeşil – Kırmızılı takımda gözler ve dikkatler Nazilli Belediyespor maçına çevrildi. Teknik direktör Coşkun Demirbakan, yaptığı açıklamada, "Elbette ki morallerimiz bozuk. Şansızlıkta bir türlü yakamızı bırakmıyor. Sahamızda ilk defa mağlubiyet aldık bunun üzüntüsü içerisindeyiz. Ama inşallah maç saatine kadar futbolcularımı moral ve motivasyon yönünden hazır vaziyete getireceğim. Bu maçımızı kazanırsak işlerimiz yoluna gider. Rahat bir nefes alırız. Rakibimizi küçük görmüyoruz ama kendimize de güveniyoruz. Artık bu maçımızdan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum. Bu galibiyet bize çok şeyler kazandıracaktır. Bunu yapabilecek güce de sahibiz" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Amedspor, Nazilli Belediyespor'dan 3 Puan İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement