Amedspor Yıldızlarını Buldu - Son Dakika
Yerel

Amedspor Yıldızlarını Buldu

Amedspor Yıldızlarını Buldu

Amedspor, 'Amedspor yıldızlarını arıyor' sloganıyla gerçekleştirdiği altyapı seçmelerinde yıldızlarını buldu.

23.08.2016 21:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz grup'ta mücadele edecek olan Amedspor altyapısına yeni yıldızlar kazandırmak amacıyla düzenlenen Amedspor tesislerinde gerçekleşen Altyapı seçmeleri tamamladı.

Diyarbakır Talaytepe Amedspor Tesislerinde 21–22 Ağustos tarihleri arasında 1999–2004 tarihli doğumluların seçmeler iki gün sürdü. Alt yapı sorumlu yöneticileri Adnan Zengin, Teknik sorumlu- Mehmet Ekin, Salih Öztep, Kenan Bayram ve Kenan Dişli'den oluşan ekiple gerçekleşen seçmelerde Amedspor, alt yapı yıldızlarını bulma çalışması tamamlandı.

Seçilen adaylarla, antrenman programları netleştiğinde iletişime geçilerek, idmanlara katılımı sağlanacak. Amedspor Altyapı sorumlusu Adnan Zengin, seçmeler sonunda yaptığı açıklamada, "Amedspor tesislerinde bu bizim birinci gerçekleştirdiğimiz seçmeler. Burada çok yetenekli oyuncular var Altyapı seçmelerine gösterilen bu ilgi bizleri memnun etmiştir. Bu ilgide göstermektedir. Teknik, Scoutlar Mehmet Ekin, Kenan Dişli, Salih Öztep ve Kenan Bayram Hocalarımızla iki gün boyunca süren seçmeler sonunda altyapımıza güç katacağına inandığımız sporcuları belirledik. Önümüzde ki günlerde kendileriyle iletişime geçerek antrenmanlara katılımlarını sağlayacağız. Şimdiden tüm sporcularımıza başarılar dilerim" ifadesini kullandı.

Amedspor'un alt yapısında seçilen sporcular;
Adı Soyadı D.Tarihi
1. Mehmet Halit Duran 2003
2. Eşref Koyun 2002
3. Ozan Baran Pala 1999
4. Mahsum İnanç 1999
5. Murat Güngörüş 1999
6. Onur Yetmiş 2000
7. A.Rahman Demir 2002

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Amedspor Yıldızlarını Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement