Amerikalı Kukla Sanatçısı Paul Zaloom'dan Atölye Çalışması - Son Dakika
Yerel

Amerikalı Kukla Sanatçısı Paul Zaloom'dan Atölye Çalışması

Amerikalı Kukla Sanatçısı Paul Zaloom\'dan Atölye Çalışması

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ‘Kukla Festivali’ etkinlikleri kapsamında, dünyaca ünlü kukla sanatçısı Paul Zaloom Antalyalılar ile buluştu.

23.03.2015 14:06

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 'Kukla Festivali' etkinlikleri kapsamında, dünyaca ünlü kukla sanatçısı Paul Zaloom Antalyalılar ile buluştu. Katılımcılar ile atölye çalışması gerçekleştiren Zaloom, katılımcıların getirdikleri çeşitli oyuncak ve eşyalarla doğaçlama kukla gösterileri sergiletti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen 'Kukla Festivali' kapsamında, Amerikalı kukla sanatçısı Paul Zaloom atölye çalışması gerçekleştirdi. Modern Sanatlar Kurs Merkezi'nde gerçekleştirilen atölyede Paul Zaloom, kukla sanatı ve sanatçılığı hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Kukla sanatçılığının inceliklerini anlatan Zaloom, katılımcıların getirdikleri çeşitli oyuncak ve eşyalarla doğaçlama kukla gösterileri sergiletti. Doğaçlama oyunlarla kahkaha tufanın yaşandığı atölye çalışması üç saat sürdü. Atölye çalışması sonunda katılımcılara sertifika verildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Amerikalı Kukla Sanatçısı Paul Zaloom'dan Atölye Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement