Amrabat Galatasaray'da Kalmak İstiyor - Son Dakika
Spor

Amrabat Galatasaray'da Kalmak İstiyor

Amrabat Galatasaray\'da Kalmak İstiyor

Galatasaray'ın Faslı futbolcusu Nordin Amrabat, "Galatasaray'da kalmak için her şeyi göze aldım." dedi.

16.07.2014 16:44  Güncelleme: 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray, Avusturya kampında yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, sarı-kırmızılı futbolcu Amrabat bugün basın toplantısı düzenledi.

"GALATASARAY İTALYANLARI SEVİYOR"

Basın mensuplarının İtalyan teknik adam Cesare Prandelli ile ilgili soruları üzerine, "Galatasaray İtalyanları seviyor" şeklinde esprili bir yanıt veren Amrabat, "Burada 35 futbolcu var. Prandelli bana şans verir mi bilmiyorum ama ben kendimi göstermeye çalışıyorum. İnşallah güvenini kazanıp maçlara çıkarım" dedi.

"LA LIGA'DA OYNAMAK KEYİFLİYDİ"

2013-2014 sezonunun ikinci yarısında İspanya'nın Malaga takımında kiralık olarak forma giyen Amrabat, "Malaga'ya gittim. Orada 15 maç oynadım. La Liga'da oynamak benim için çok keyifliydi. Herkes de benimle mutluydu. Benim için güzel bir deneme oldu" şeklinde konuştu.

"GALATASARAY'DA OYNAYABİLMEK İÇİN DAHA AZ PARA İSTEDİM"

Amrabat, Galatasaray'da kalmak istediğini vurgulayarak, "Herkes biliyor ki ben sırf Galatasaray'da oynayabilmek için daha az para istedim. Her şeyi göz önüne aldım. Galatasaray'da kalmak istiyorum. 3-4 kulüp beni istedi ama ben Galatasaray'da kalmak istedim. 19 kez şampiyon olduk. Bu bizim için çok önemli. Bunu 20'ye çıkarıp 4. yıldızı takmak için bu sene çok çalışacağız. 4. yıldızı alan ilk Türk takımı olarak da bütün dünyaya Galatasaray'ın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu gösteririz" diye konuştu.

"TÜRKİYE'Yİ ÇOK SEVİYORUM"

Spor Toto Süper Lig'deki yabancı futbolcu sınırlamasını da değerlendiren Amrabat, "Bütün futbolcular oynamak istiyor ama kurallar yüzünden oynayamıyor. Kulüp ödemelere devam ediyor. Bu durumu Fatih Terim'e sorabilirsiniz. O bu konuya benden daha iyi cevap verir. 3 yıldır buradayım. Türk vatandaşlığını da düşünürüm. Türkiye'yi çok seviyorum" açıklamasında bulundu.

"DROGBA'YI ÖZLEYECEĞİZ"

Genç oyunculara Galatasaray'ın çok büyük bir şans verdiğini, çok yetenekli ve gelecek vadeden futbolcuların da olduğunu sözlerine ekleyen Amrabat, Drogba için de, "İnsani açıdan çok özleyeceğiz fakat bizim Burak Yılmaz ve Umut Bulut gibi yetenekli oyuncularımız da var" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Amrabat Galatasaray'da Kalmak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement