Anafartalarspor Yeni Sezonu Açtı - Son Dakika
Güncel

Anafartalarspor Yeni Sezonu Açtı

2014/2015 Futbol Sezonunda BAL 11. grubunda Edirne'yi temsil edecek olan Anafartalarspor , yeni sezon açılışını 7 Eylül Pazar günü gerçekleştirdi.

08.09.2014 08:35  Güncelleme: 08:45

Saat 12.00'de Kulüp Başkanı Salih Kirezci ve yönetim kurulu üyeleri ile teknik heyet ve sporcular Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sundular, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşını okudular.

Açılış nedeniyle Keşan'a gelen Yunanistan Süper Ligi takımlarından Panthrakikos takımının U 17 takımını Cennet Bahçesi girişinde Anafartalarspor Asbaşkanı Serkan Çayır ve Kulüp Amiri Ersin Güven karşıladılar.

Saat 14.00'te Keşan Belediyesi Atatürk Stadı'nda başlaması gereken ve sunuculuğunu Erdoğan Demir'in yaptığı açılış töreni ancak 14.45 sıralarında başladı.

Kurban kesilmesinin ardından Anafartalarsporlu futbolcular ve teknik heyet taraftarlara tanıtıldı.

Ardından Anafartalarspor Kulübü Başkanı Salih Kirezci açış konuşmasını yaparak şunları söyledi. "1985 yılında kurulan kulübümüz kuruluşunun 29.yılında bu yıl ilk kez Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek.Keşan halkı ve Keşanlı sporseverler BAL'a yabancı değil.Ama Anafartalarspor camiası olarak biz ilk kez böyle bir heyecanı yaşıyoruz.Bunda tabi emeği geçen sezonki yönetici arkadaşlarımıza,teknik heyetimize ve sporcularımızın hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu bizim için önemli bir başarıdır.Ancak işin mimarı her ne kadar bunlar olsa da işin arkasında her dönem olduğu gibi bu dönemde bu gibi etkinliklere destek ve önem veren Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Özcan'a sizlerin huzurunuzda teşekkür ediyorum.Bunun yanı sıra sayın kaymakamımız Bekir Dınkırcı her maçımıza gelerek bizlere moral motivasyon sağladı.Dınkırcı'ya ve Emniyet Müdürümüz Ahmet Yıldız'a teşekkür ediyorum.Değerli iş adamımız Tolga Mercan uzun yıllardan beri kulübümüz sponsorluğunu yapıyor kendisine de sizlerin huzurunuzda teşekkür ediyorum.Katılan tüm konuklara ve Yunanistan'dan gelen Panthrakikos takımı yöneticiler ve futbolcularına hoş geldiniz diyorum"

Kirezci'nin ardından konuşan Panthrakikos takımı yönetim kurulu üyesi Kiryolanis Pashalis'de konuşmasında şunları söyledi "Dost ve kardeş takımımız Anafartalarspor'a Kulüp Başkanımız ve Yönetim Kurulu üyelerimizin gönülden selamlarını iletiyorum.Kulübümüzü 3.kez açılışınıza davet ettiğiniz için teşekkür ederim.Biz de Anafartalarspor'u Gümülcine'de ağırlamaktan mutluluk duyacağız.Hepinizin bildiği gibi spor ülkeleri ve toplumları yakınlaştırıyor.Bu vesileyle bugünkü maçın anlamı iki ülke insanını bir araya getirip dostluğumuzu pekiştirmektir.Davetiniz için yeniden sizlere teşekkür ediyor ve sizleri en kısa sürede Gümülcine'de görmeyi arzu ediyor ve Anafartalarspor'a yeni sezonda başarılar diliyorum"

Pashalis'in konuşmasının ardından Gümülcine Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkan Vekilİ Ömer Ömer'de bir konuşma yaparak bir kez daha Keşan'da bulunmaktan mutluluk duyduklarını belirterek "Gümülcine Amatör Spor Kulüpleri Birliği adına Anafartalarspor'a yeni sezonda başarılar diliyorum.Yunan ve Türk Kulüplerinin birlik beraberliği anlamında bu tür organizasyonlar çok önemlidir. Bizler her zaman bu anlamda bize gelen taleplerde yardımcı olmaya çalışıyoruz.Anafartalarspor Kulübü'nün 3.kez açılış törenine katılıyoruz.Geçtiğimiz yıl Edirne Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Anafartalarspor'un bu sezon BAL'a çıktığını memnuniyetle öğrendik.Kendilerine yeni ligde ve sezonda başarılar diliyor ve başta Anafartalarspor Başkanı olmak üzere tüm yöneticiler bu davet nedeniyle teşekkür ediyorum." Dedi.

Ömer'den sonra konuşan Edirne Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Cesur Pekarda'da, Anafartalarspor'un başarısının çok önemli olduğunu vurgulayarak "Keşan'da futbol adına güzel gelişmeler yaşanıyor.Bu nedenle bizler de Keşan'a önem veriyoruz.Bugün Anafartalarspor'un açılışı için başkanımız ve yönetici arkadaşlarımızla buradayız.Anafartalarspor'a yeni sezonda başarılar dileriz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Anafartalarspor-Panthrakikos takımları arasında güzel bir dostluk tablosu yaşandı her iki takım oyuncuları ve antrenörleri, yöneticileri çiçek ve flama hediye ettiler.

Anafaratalarspor karşılaşmadan 6-2 galip ayrıldı.

Anafartalarspor'un gollerini 10 ve 15.dkikalarda Kutsal, 28.dakikada Hakkı, 40.dakikada Burak,63.dakikada Berktan ve 73.dakikada Aydın kaydederken Panthrakikos takımının gollarıni de 13 ve 32.dakikada Luciano kaydetti.

Açılış törenini Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Salim Şevik, Edirne ASKF Başkanı İbrahim Acar Yönetim Kurulu Üyeleri Cesur Pakarda,Lütfü Özköse,AKP ilçe Başkanı Mustafa Mercan ve Yönetim Kurulu üyeleri az sayıda taraftar izledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Anafartalarspor Yeni Sezonu Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement