Andre Rieu İstanbul'da Konser Verecek - Son Dakika
Kültür Sanat

Andre Rieu İstanbul'da Konser Verecek

Hollandalı kemancı, besteci, orkestra şefi ve Johann Strauss Orkestrası'nın kurucusu Andre Rieu, 27 29 Kasım'da İstanbul'da iki konser verecek.

17.11.2014 18:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hollandalı kemancı, besteci, orkestra şefi ve Johann Strauss Orkestrası'nın kurucusu Andre Rieu, 27-29 Kasım'da İstanbul'da iki konser verecek.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, dünya müzik otoritelerince yüzyılın en önemli müzisyenlerinden biri kabul edilen ünlü sanatçı Rieu, 27 Kasım'da Sinan Erdem Spor Salonu'nda, 29 Kasım'da Ülker Sports Arena'da sevenleriyle buluşacak.

İkinci kez Türkiye'ye gelecek sanatçı, 70. yılını kutlayan Yapı Kredi ana sponsorluğunda, "Good Music In Town" konserleri kapsamında sahne alacak.

Andre Rieu'ya konserlerinde, Johann Strauss Orkestrası eşlik edecek.

Sahne ve gösterilerin hazırlığı için 180 kişilik profesyonel bir kadronun çalışacağı konserde kullanılacak özel ekipman, 12 tır ile Türkiye'ye geliyor.

"Statlarda konser veren tek klasik müzik sanatçısı" olma özelliği taşıyan Rieu, bugüne kadar dünya müzik listelerinde 30 kez liste birinciliği, 355 Platin Albüm Ödülü, 35 milyon DVD satışı, 2012 dünyanın en çok satan erkek sanatçısı, 2009-2011 Yılın Tur Sanatçısı Top 10 gibi başarıları elinde tutuyor. Rieu, Pollstar listelerinde de 2012 yılının en çok kazanan müzisyenler listesinde 12. sırada yer aldı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Andre Rieu İstanbul'da Konser Verecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement