Android Nougat 599 Tl - Son Dakika
Teknoloji

Android Nougat 599 Tl

Android Nougat 599 Tl

Android Nougat alacak amiral gemilerinin listesi tek tek açıklanmaya başlıyor.

22.07.2016 20:18

Android Nougat alacak amiral gemilerinin listesi tek tek açıklanmaya başlıyor. Android Nougat'ı 599 TL ile elde edebilirsiniz.

Google şirketi tarafından Android 7.0 Nougat güncellemesini duyurmasının ardından akıllı telefon üreticileri Android sürümlerini güncellemek adına işe koyuldular. Teknoloji ının ilk olarak yeni güncellemeyi amiral gemisi adı altında çıkardıkları modellerde kullanıcılara sunmaya hazırlanmasıyla birlikte güncelleme alacak bazı modeller de firmalar tarafından yapılan açıklarla belirlendi.

Android One platformu altında üretime sunulan cihazların güncellemeye kavuşacak ilk cihazlar olması diğer firmalar arasındaki rekabeti arttırdı. Android One platformu ile ülkemizde satışa sunulan Genereal Mobile 4G ve General Mobile GM5 Plus modelleri de güncelleme ile ilk olarak buluşacak cihazlar arasında.

General Mobile 4G

1.2 GHz hızında 4 çekirdekli Snapdragon 410 çip yonga setine sahip olan cihazın grafik biriminde Adreno 306 kullanılmış. 2 GB RAM, 16 GB dahili hafıza ve ek olarak microSD depolama alanı ile de destekleniyor. General Mobile 4G arkada 13 MP önde ise 5 MP'lik kamera ile sunulmuştu. Amiral gemilerinde tercih edilen 5 inçlik bir ekran büyüklüğü ve 720P HD çözünürlükte bir ekran ile birlikte 2.500 mAh'lik bir pil ömrüne sahip. General Mobile orta sınıf akıllı telefonlar arasında yer alırken fiyat performans ilişkisinde dengeli olduğu için cazip bir hale geliyor.

General Mobile 4G modelini General Mobile firmasıyla anlaşmalı olan satış noktalarından 599 TL ile peşin fiyatına 6 taksit imkanıyla satın almanız mümkün. Operatör satış noktalarından ise 12 ay, 24 ay ve 36 ay gibi taksit seçenekleriyle satın alabilrisiniz.

Berkay Eke/

Kaynak: Technosfer

Son Dakika Teknoloji Android Nougat 599 Tl - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement