Angora Beach Resort'ta Keyifli Tatiller - Son Dakika
Basın Bültenleri

Angora Beach Resort'ta Keyifli Tatiller

Angora Beach Resort\'ta Keyifli Tatiller

Gümüldür yeşili, denizi ve mükemmel doğal ortamı ile ülkemizin en güzel tatil yerlerinden biri olmaya aday gözüküyor.

19.08.2014 17:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüldür yeşili, denizi ve mükemmel doğal ortamı ile ülkemizin en güzel tatil yerlerinden biri olmaya aday gözüküyor. Son yıllarda artan turizm işletmeleri ve tesisleri ile daha çok dikkat çeken Gümüldür'ü ziyaret ederseniz siz de bu güzellikleri yerinde görebilirsiniz. Bu yazımızda en şeçkin Gümüldür otellerinden biri olan Angora Beach Resort'u tanıtacağız.

Gümüldür'ün sembolü mandalina bahçelerinin yoğun olarak yer aldığı sahil şeridinde yer alan Angora Beach Resort butik tarzda yapılmış bir tesis. İzmir'in Doğanbey bölgesinde yer alan Angora havalimanına 41 km, Doğanbey'e 500 metre İzmir'e 45 km uzaklıkta olup denize sıfır konumdadır. Yaklaşık 30 dönüm üzerine kurulan Angora Beach özgün bir mimariye sahip olup, sakin ve huzurlu tatil yapmak isteyenlerin tatildeki birinci tercihleri olabilir.

Alışılmışın dışında butik tarzda yapılmış Agora 30 blokta toplam 112 oda ile hizmet vermektedir. Tamamen modern yöntemlerle donatılmış olan tesisin standart odalarında uydu yayınlı tv, split klima, kasa, minibar, telefon, banyo, telefon, zemin laminant ve doğal taş vardır. Standart odalar haricinde ailelerin de konaklayabileceği aile odaları da mevcuttur.

Her şey dahil oteller sistemi ile hizmet veren Angora Beach Resort'ta sabah, öğle ve akşam yemeklerini açık büfe olarak vermekte olup arzu edenler ara öğünlerde aperatif yiyecek ve içecekleri de deneyebilirler. Tesiste ayrıca akşamları A' La Carte Restoranlardan da faydalanmanız mümkündür. Bu restoranlarda Balık, Türk ve Uluslarası mutfaklardan çok özel lezzetler damak tadınıza sunulmakta.

Angora Beach Resort'ta her çeşit zevke hitap eden aktivitilerle dopdolu bir tatil geçirmeniz mümkün. Eğer uzun kulvar yüzmekten hoşlanıyorsanız 350 metre karelik açık yüzme havuzundan da faydalanabilirsiniz. Bunun haricinde çocuk havuzu, plaj voleybolu, masa tenisi, bilardo gibi aktiviteler ise tatilinizi süsleyecek cinsten. Şayet animasyon aktivitelerinden hoşlanıyorsanız, Angora'da gündüz ve akşam saatlerinde animasyonları izleyebilir ve haftanın 4 günü gerçekleşen canlı müzik etkinliklerine katılabilirsiniz.

Özellikle dingin ve huzurlu tatil arıyorsanız size Gümüldür'ü öneririz. Gümüldür'de ise Angora Beach Resort siz ve sevdiklerinize çok keyifli bir tatil sunabilir. Bu tatili ise Anı Tur aracığı ile büyük bir keyfe dönüştürebilirsiniz.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Angora Beach Resort'ta Keyifli Tatiller - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement