Anılarda Yeşilyurt Fotoğrafları Sergisi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Anılarda Yeşilyurt Fotoğrafları Sergisi Açıldı

Anılarda Yeşilyurt Fotoğrafları Sergisi Açıldı

Malatya’da, Anılarda Yeşilyurt Fotoğraf Sergisi açıldı.

21.06.2014 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'da, Anılarda Yeşilyurt Fotoğraf Sergisi açıldı.

Yeşilyurt 20.Kültür, Kiraz ve Spor Festivali kapsamında Malatya Park AVM'de açılan Anılarda Yeşilyurt Fotoğraf Sergisi açışlında konuşan Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, "20.Kültür, Kiraz ve Spor Festivali kapsamında, Anılarda Yeşilyurt Fotoğraf Sergisi açıyoruz. Sergide hem eski, hem Yeşilyurt fotoğrafları yer alıyor" dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise, festival kapsamında düzenledikleri sergiye emeği geçenlere teşekkür ederek, "Sergiyi şöyle bir gezdiğinizde, tarihi ve çocukluğu ile geçmişi yaşıyorsunuz. Bir yandan pekmez yapan anneler, bir yandan yaz ve kış fotoğrafları var. İnşallah Yeşilyurt'umuzun yeşilini koruyarak daha ilerlere taşımamamız lazım" şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Danışmanlarından eski TMSF Başkanı Ahmet Ertürk de, "Yeşilyurt, Malatya'nın en değerli parçalarından birisidir. Eski Yeşilyurt'u hatırlatacak fotoğraf sergisi çok değerledir. Ayrıca, yeşil Yeşilyurt'u önümüzdeki kuşaklara bırakmak da önemlidir" ifadelerini kullandı.

Salih Kayhan, Ahmet Berber, Hasan Demirbağ ve Cengiz Ekici'nin 98 fotoğrafının yer aldığı Anılarda Yeşilyurt Fotoğraf Sergisi açılışına konuşmacıların dışında, Malatya Park AVM yönetim kurulu üyesi Mehmet Kavuk, Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür Müdürü İhsan Gencay, bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve davetliler katıldı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Anılarda Yeşilyurt Fotoğrafları Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement