Gökçek, Binlerce Hediye ile Çocukları Sevindirdi - Son Dakika
Yerel

Gökçek, Binlerce Hediye ile Çocukları Sevindirdi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Kurban Bayramı öncesinde Hasköy, Pursaklar, Saray ve Çubuk'ta on binlerce çocuğa hediyeler dağıttı.

14.10.2013 16:18  Güncelleme: 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Kurban Bayramı öncesinde Hasköy, Pursaklar, Saray, Çubuk'da onbinlerce çocuğa top, bebek, badminton oyun seti ve frizbiden oluşan hediyeler dağıttı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek hediye dağıtımı için özel dizayn edilmiş, üzerinde "Ankara"yazısı ve yan taraflarında "Ay yıldız" bulunan "Melih Gökçek" plakalı kırmızı renkli otobüs üstünden Ankaralıları selamladı hem de çocuklara hediyeler dağıttı.

Başkan Gökçek'in otobüsünden yapılan güçlü anonsları duyan çok sayıda çocuğun da bir anda kaldırımlarda biriktikleri ve "Melih Amca"larının kendilerine hazırladığı sürpriz hediyeleri beklemeye başladıkları gözlendi. Bu arada işyerlerinden çıkan vatandaşlara da çocukları için hediyeler dağıtan Başkan Gökçek, "Bayramınız mübarek, evleriniz şen olsun" diyerek Kurban bayramlarını da kutladı.

PURSAKLAR'DA SEVGİ SELİ

Gümüşköy kavşağı- Eskiköy Caddesi üzerinden Pursaklar'a giren Başkan Gökçek burada vatandaşların yoğun sevgi gösterileri ile karşılandı. Pursaklar'da Farabi Caddesi, Yunus Emre Caddesi, Belediye Caddesi, Cumhuriyet Caddesi çevrelerinde bulunan konutların balkonlarında bekleyen vatandaşlar Başkan Gökçek'i görmek için balkonlarına çıkarken çocuklar da babaları ile birlikte Başkan Gökçek'in içinde bulunduğu hediye dağıtım otobüsünden dağıtılan hediyelerden kapmaya çalıştılar. Başkan Gökçek, evlerinden çıkamayan ancak kendisine el sallayan bazı ailelerin bulunduğu balkonlara da oyuncak hediyelerden attı.

Pursaklar'da, güvenlik görevlilerinin eşliğinde Başkan Gökçek'in konvoyu çarşı bölgesinde aşırı kalabalık nedeniyle caddelerde güçlükle ilerleyebildi. Hediye dağıtımı sırasında izdiham olmaması için belediye görevlilerinin büyük çaba sarf ettikleri gözlenirken anons aracından da vatandaşlara sık sık kaldırımda beklemeleri konusunda uyarılar yapıldı.

SARAY VE ÇUBUK'TA DA BÜYÜK İLGİ

Başkan Gökçek Pursaklar'ın ardından Saray Mahallesi'ne geçti. Başkan Gökçek burada da Saray sakinlerini selamladı ve hediye dağıtımına devam ederek çocukları sevindirdi.

Saray Mahallesi'nin ardından Çubuk ilçesine geçen Başkan Gökçek'in konvoyuna Çubuk'ta Belediye Başkanı Lokman Özden de katıldı. Başkan Gökçek'in konvoyu Çubuk'ta Ankara Bulvarı-Atatürk Caddesi-Cengiz Topel Caddesi'nde yine aşırı izdiham nedeniyle çok yavaş bir hızla ilerleyebildi. Çubukluları selamlayan ve burada da hediye dağıtımını sürdüren Başkan Gökçek'in Bayram Öncesi hediye dağıtım programının ilk günü yaklaşık 7 saat sonra Çubuk'ta sona erdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gökçek, Binlerce Hediye ile Çocukları Sevindirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement