Ankara'da Firari Mahkumun Yakalanması - Son Dakika
Güncel

Ankara'da Firari Mahkumun Yakalanması

Ankara'da tedavi için getirildiği hastaneden iki jandarmayı silahla yaralayıp kaçtıktan sonra yakalanan mahkum ile ona yardım eden eşi adliyeye sevk edildi.

09.07.2015 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da tedavi için getirildiği hastaneden iki jandarmayı silahla yaralayıp kaçtıktan sonra yakalanan mahkum ile ona yardım eden eşi adliyeye sevk edildi.

Güdül Cezaevi'nden tedavi amacıyla getirildiği Ankara Numune Hastanesi'nde, eşi ve bir yakınının yardımıyla firar ettikten sonra düzenlenen operasyonla yakalanan Eyüp Hızarcı ile eşi Deniz Hızarcı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye götürüldü.

Kesinleşmiş 11 yıl cezası olan, başka suçlardan da yargılaması sürdüğü öğrenilen Hızarcı'nın kaçmasına ve saklanmasına yardım ettiği öne sürülen Ferhat T. ile S.D, savcılık talimatıyla emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Salı günü tedavi için hastaneye getirilen Hızarcı, eşinden aldığı tabancayla, iki jandarma mensubu ile bazı vatandaşları yaralayıp firar etmişti

Polisin, dün akşam saatlerinde Karapürçek'te, Hızarcı'nın S.D'nin evinde saklandığını belirledikten sonra düzenlediği operasyonla firari mahkum yakalanmıştı. Hızarcı'nın eşiyle Gürcistan'a gitmek için hazırlık yaptığı belirlenirken, eşi Deniz Hızarcı ile kaçmasına yardım ettiği iddia edilen Ferhat T. ve evinde saklandıkları öne sürülen S.D. gözaltına alınmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ankara'da Firari Mahkumun Yakalanması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement