Ankara'da Karın Öteki Yüzü - Son Dakika
Yerel

Ankara'da Karın Öteki Yüzü

Bembeyaz bir görünüme kavuşan Başkent'te, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen dev rekreasyon alanları adeta kartpostallık bir görüntüye kavuştu.

20.02.2015 11:05  Güncelleme: 11:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yoğun kar yağışıyla birlikte bembeyaz bir görünüme kavuşan Başkent'te, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen dev rekreasyon alanları adeta kartpostallık bir görüntüye kavuştu.

Ankaralıların sosyal, eğlence ve dinlence alanı olan dev parklarda kar yağışı ile muhteşem görüntüler ortaya çıktı. Ankara'nın dört bir tarafında yapımı gerçekleştirilen ve her mevsim ayrı bir renge ve güzelliğe bürünen Mogan Parkı, Dikmen Vadisi, 50. Yıl Parkı ile Gençlik Parkı beyaz örtüyle kaplanırken, karın keyfini çıkarmak isteyen vatandaşlar parklara koştu. Yazın yeşilin huzurlu tonlarıyla parklarda dinlenen Başkentliler, kışın ise bu alanlarda soğuğa aldırış etmeden ağaç üzerindeki karın oluşturduğu manzaranın tadını çıkarttılar. Vatandaşların daha rahat sporlarını yapabilmeleri ve güvenli bir gezinti sağlayabilmeleri için Büyükşehir Belediyesi personelleri tarafından parklardaki yürüyüş yollarının temizliği de ihmal edilmedi.

Kar yağışı ile birlikte Başkent'in tüm parkları ayrı bir güzellik sergilerken, kuş sesleri arasındaki Mogan'ın eşsiz göl manzarası adeta ziyaretçilerine huzur veriyor. Ankara'nın ilk seyir terası olan 50. Yıl Parkı'nda bembeyaz Ankara manzarası da görenleri büyülüyor. Dikmen Vadisi'nin karlarla kaplı ağaçları arasında gezinti yapan Başkentliler, şehir merkezinde yeşil, beyaz ve mavinin bir araya geldiği Gençlik Parkı'nda ise hoşça vakit geçiriyorlar. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ankara'da Karın Öteki Yüzü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement