Ankara'daki Patlama Datçada Protesto Edildi - Son Dakika
Yerel

Ankara'daki Patlama Datçada Protesto Edildi

Ankara\'daki Patlama Datçada Protesto Edildi

Ankara’da meydana gelen ve çok sayıda kişini ölmesi ve yaralanmasıyla sonuçlanan patlama Datça’da protesto edildi.

10.10.2015 20:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da meydana gelen ve çok sayıda kişini ölmesi ve yaralanmasıyla sonuçlanan patlama Datça'da protesto edildi.

Patlama Datça Hacı Bektaş Veli Derneği'nin çağrısı ile Berkin Elvan Anıtı önünde toplanan çok sayıda vatandaş tarafından protesto edildi. Protestoya Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, CHP İlçe Başkanı Aytaç Kurt, Hacı Bektaş Derneği Datça Şubesi Başkanı Murat Yıldırım ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Eylemde konuşan Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, "Herkesin başı sağ olsun ama bu yetmez. Bir şeyler yapmamız lazım ama ne yapmamız lazımsa onu yapmalıyız. Bugün Ankara'daki arkadaşlarımız ne istiyordu; barış istiyordu. Barışın kime zararı var, barıştan kim zarar görmüş. Bu yapılan saldırı seçimlerin yapılmaması içindir. Biz bu seçimi yapacağız ama onların istediği gibi değil. Barışla sevgiyle demokrasi ile yapacağız. Bugün ölen arkadaşlarımızın acısını yaşıyoruz. Bir kişi de olsa bin kişi de olsa acımız aynıdır. Ölümler çoğaldıkça acımızda çoğalmaktadır" dedi.

Ankara'daki patlamayla ilgili çeşitli sloganlarla protesto edildi. Datça Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin aldığı etkin önlemler sayesinde protesto olaysız şekilde sona erdi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ankara'daki Patlama Datçada Protesto Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement