Ankara'daki Terör Saldırısına Tepkiler - Son Dakika
Yerel

Ankara'daki Terör Saldırısına Tepkiler

Ereğli Belediyesi öncülüğünde bir araya gelen oda, sendika ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Ankara'da yaşanan terör saldırılarını kınadı.

13.10.2015 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ereğli Belediyesi öncülüğünde bir araya gelen oda, sendika ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Ankara'da yaşanan terör saldırılarını kınadı.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası, Şoförler ve Otomobilciler Odası, Esnaf Kefalet Kooperatifi, Muhtarlar Derneği, Türk Metal Sendikası Ereğli Şubesi başta olmak üzere ilçede bulunan çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi bir araya gelerek yaşanan terör saldırısına tepki gösterdi.

Yapılan ortak açıklamada ise şu görüşlere yer verildi:

"Ankara'da yaşanan saldırıyı ülkemize, demokrasiye, seçimlere yönelik suikast ve toplumsal barışa karşı bir travma yaratma gayreti olarak yorumlayan bizler, ülkemizin birlik ve beraberliğini hedef alan bu vahşi, barbarca eylemi kınıyor ve lanetliyoruz. Acılı ailelerin acısını paylaşıyor, saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ankara'daki Terör Saldırısına Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement