Ankara'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Ankara'dan Kısa Kısa

Çubuk Belediyesi'ne bağlı ekipler, Ramazan Bayramı öncesinde tatlı imalat ve satışı üzerine faaliyet gösteren iş yerlerinde denetim yaptı.

14.07.2015 13:44

Çubuk Belediyesi'ne bağlı ekipler, Ramazan Bayramı öncesinde tatlı imalat ve satışı üzerine faaliyet gösteren iş yerlerinde denetim yaptı.

Zabıta Müdürü Ünal Ayten öncülüğündeki denetimlerde, tatlı, pasta ve şekerleme imalathaneleri ve perakende satış yerleri kontrol edildi.

Denetimlerde, işletmecilere uyulması gereken kurallar detaylı olarak anlatıldı.

Ayten, "Normalde rutin denetimlerimiz devam ediyor ancak Ramazan Bayramı öncesinde halkın sağlığı için bu denetimleri sıklaştırdık. Tatlı, pasta ve börek imalatı yapılan yerleri bugün geziyoruz. Şu anda bulunduğumuz yerde problem yok, gayet örnek bir tesis ancak daha önce gördüğümüz yerlerde bazı eksiklikler vardı. Bunlar genelde personel kusurları. Tesisle ilgili bir şikayet olmadı. Gerekli uyarıları yaptık. Kurallara uymayanlara gerekli cezai işlemleri uygulayacağız" diye konuştu.

Bayram öncesi denetimleri çok sıkı tuttuklarını kaydeden Ayten, halkın sağlığına zarar veren ve tehdit eden unsurların ortadan kaldırılması yönünde yaptırımların tereddüt etmeden uygulandığını ifade etti.

Ayten, herhangi olumsuz bir durumla karşılaşan vatandaşlardan 153 numaralı telefonu aramalarını istedi.

Beypazarı Emniyet Müdür Yardımcısı Yeşilyurt, merkeze alındı

Beypazarı İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Hamdi Yeşilyurt, merkeze alındı.

Ankara'ya tayini çıkan Yeşilyurt, ilçeden ayrıldı.

Beypazarı'nda 2 yılı aşkın süredir görev yapan Yeşilyurt, 4. sınıf emniyet müdürlüğüne terfi etmesiyle İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine getirilmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ankara'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement