Ankara Emniyet Müdürlüğü 'Çök-Kalk'lı Çevirmeye Soruşturma Başlattı - Son Dakika
Güncel

Ankara Emniyet Müdürlüğü 'Çök-Kalk'lı Çevirmeye Soruşturma Başlattı

Ankara Emniyet Müdürlüğü \'Çök-Kalk\'lı Çevirmeye Soruşturma Başlattı

Ankara Emniyet Müdürlüğü, Etlik'te, bir aracı çeviren ve araçtaki iki gence çök-kalk talimi yaptıran personel hakkında idari soruşturma başlattı.

25.04.2016 12:03  Güncelleme: 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Emniyet Müdürlüğü, son günlerde sosyal medya ve basında yer alan, Ankara'da 'Yunus' ekiplerinin yapmış olduğu asayiş uygulaması konusunda ilgili personel hakkında idari soruşturma başlattı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Ankara Emniyet Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, "Son günlerde sosyal medya ve basında 'Çök-Kalklı Çevirme' başlığı altında yayınlanan haberler ile ilgili olarak Yunus Ekiplerinin yapmış olduğu asayiş uygulaması konusunda ilgili personel hakkında Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından idari soruşturma başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

ÇÖK-KALK TALİMİ

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, Etlik'te, bir aracı çeviren polis ekipleri, iki gence çök-kalk talimi yaptırıyor. Polisin araçtan indirdiği gençler, polislerin talimatı ile ellerini enselerine koyarak defalarca çömelip kalkıyor. Polislerin uyguladığı bu cezayı fark eden vatandaşlar, olayı kameraya alarak sosyal medyada paylaşmıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankara Emniyet Müdürlüğü 'Çök-Kalk'lı Çevirmeye Soruşturma Başlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement