Ankara En-Kamu-Der Genel Başkanından Şehit Aileleri ve Gazilere Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ankara En-Kamu-Der Genel Başkanından Şehit Aileleri ve Gazilere Ziyaret

Ankara En-Kamu-Der Genel Başkanından Şehit Aileleri ve Gazilere Ziyaret

Engelli Kamu Çalışanları Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Bülent Kapu ve Erzurum il Temsilciliği heyetiyle birlikte Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şube Başkanlığını ziyaret ettiler.

19.12.2014 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Engelli Kamu Çalışanları Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Bülent Kapu ve Erzurum il Temsilciliği heyetiyle birlikte Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şube Başkanlığını ziyaret ettiler. Başkan Recep Akgül, tarafından karşılanan Genel Başkan ve Erzurum il temsilciliği heyeti Şehit ve Gaziler Dernek binasında fikir alışverişinde bulunarak Engelli Kamu Çalışanları, Şehit Aileleri ve Gaziler için yapılan çalışmaları değerlendirerek, çözüm noktalarını görüştüler.

Genel Başkan Kapu, el birliği yaparak daha farklı noktalara gelineceğini, engelliler için engelsiz bir yaşamın şart olduğunu söyledi.

Şehit ve Gaziler Erzurum Şube Başkanı Akgül ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Akgül, Şehit Aileleri ve Gazilerin sorunlarına değinerek, eksikliklerin biran önce giderilmesi için yoğun bir çalışmanın sürdüğünü ve tüm şube başkanları, Genel Başkanın desteğiyle sorunları azamiye indirmek için çalıştıklarını belirtti.

Başkan Akgül, Genel Başkana derneğin logosunu takdim etti. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ankara En-Kamu-Der Genel Başkanından Şehit Aileleri ve Gazilere Ziyaret - Son Dakika


Advertisement