Ankara Kalkınma Ajansı'ndan Jeopark'a Destek - Son Dakika
Yerel

Ankara Kalkınma Ajansı'ndan Jeopark'a Destek

Ankara Kalkınma Ajansı\'ndan Jeopark\'a Destek

Kızılcahamam Kaymakamlığı bünyesinde oluşturulan İlçe Proje Koordinasyon Biriminin hazırladığı “Kızılcahamam Doğa ve Jeopark Kırsal Turizm Projesi”, Ankara Kalkınma Ajansı tarafından hibe desteği almaya hak kazandı.

29.07.2015 12:59

Kızılcahamam Kaymakamlığı bünyesinde oluşturulan İlçe Proje Koordinasyon Biriminin hazırladığı "Kızılcahamam Doğa ve Jeopark Kırsal Turizm Projesi", Ankara Kalkınma Ajansı tarafından hibe desteği almaya hak kazandı.

"Kızılcahamam Doğa ve Jeopark Kırsal Turizm Projesi" ile ilgili hibe desteği protokolü Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız, Ajans Genel Sekreteri Arif ŞAYIK, Proje Koordinatörü Gürkan Hazar ve Proje Yürütücüsü Hasan Cura'nın katılımı ile imzalandı.

Hazırlanan proje ile; Kızılcahamam da bulunan tarihi, turistik ve jeolojik alanların tanıtımı ve yöre halkı için katma değer sağlaması amaçlanmakta. Proje kapsamında tarihi, turistik ve jeolojik alanların altyapılarının geliştirilmesi, nitelikli tur asistanlarının yetiştirilmesi, üç boyutlu sanal tur internet sayfasının hazırlanması, yöre halkının farkındalılık düzeylerinin geliştirilmesi ve sektörel bazda bilinirlik sağlanarak yerli ve yabancı turist sirkülasyonunun sağlanması hedeflenmekte. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ankara Kalkınma Ajansı'ndan Jeopark'a Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement