Ankara Liselilerin Su ile Çalıştırdıkları Motor ve Lpg'li Motosiklete Yoğun İlgi - Son Dakika
Güncel

Ankara Liselilerin Su ile Çalıştırdıkları Motor ve Lpg'li Motosiklete Yoğun İlgi

Ankara Liselilerin Su ile Çalıştırdıkları Motor ve Lpg\'li Motosiklete Yoğun İlgi

Liselilerin su ile çalıştırdıkları motor ve LPG'li motosiklete yoğun ilgiHakkı TÜRKDAĞ/AKYURT(Ankara), (DHA)- ANKARA'nın Akyurt İlçesi'nde, Akyurt Nevzat Hüseyin Tiryaki Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne 2016 Yılı TÜBİTAK 4006 Proje Sergisi kapsamında düzenlen proje şenliğinde öğrencilerin birbirinden ilginç projelere ilgi gördü.

25.05.2016 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Liselilerin su ile çalıştırdıkları motor ve LPG'li motosiklete yoğun ilgi

Hakkı TÜRKDAĞ/AKYURT(Ankara), (DHA)- ANKARA'nın Akyurt İlçesi'nde, Akyurt Nevzat Hüseyin Tiryaki Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne 2016 Yılı TÜBİTAK 4006 Proje Sergisi kapsamında düzenlen proje şenliğinde öğrencilerin birbirinden ilginç projelere ilgi gördü. Proje Şenliğinde bilimsel,teknik ve araştırma projeleri, sergiye katılanları hayran bıraktı.

Akyurt Nevzat Hüseyin Tiryaki Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'Nde düzenlene sergiye Akyurt Kaymakamı Tuğba Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Özkan Demirağ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Akyurt Sanayici İş Adamları Derneği (AKSİAD) Başkanı Ali Tekin Çelik başta olmak üzere bir çok sanayici ve iş adamı katıldı. Projeler arasında su ile çalışan motor ve LPG li motosiklet büyük ilgi görürken., sesle hareket edip, sesle duran araçlardan, cep telefonu ile kontrollü ev aletlerine kadar bir çok proje sergilendi. Sergide, en dikkat çekenler arasında ise su ile çalışan motorun proje sahibi öğrenciler Eray Süvelek, Tahir Taşcı, Mehmet Gündaş ve Emirgan Seğmen ile LPG ile çalışan motosikletin proje sahipleri ise Emrah Keyvan ile Ahsen Çaglayan adlı öğrenciler oldu. Öğrenciler, hayata geçirdikleri porjelerini anlattılar.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankara Liselilerin Su ile Çalıştırdıkları Motor ve Lpg'li Motosiklete Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement