Ankara Valisi Kılıçlar, Mobilyacıları Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Ankara Valisi Kılıçlar, Mobilyacıları Ziyaret Etti

Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Siteler'deki mobilyacı esnafıyla bir araya gelerek, esnafın sorunlarını dinledi.

12.07.2016 18:05

Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Siteler'deki mobilyacı esnafıyla bir araya gelerek, esnafın sorunlarını dinledi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Odası Başkanı Hüseyin Taklacı'nın ev sahipliğinde mobilyacı esnafla bir araya gelen Kılıçlar, esnafın sorunlarını yakından takip ettiğini belirtti.

Esnafın sıkıntılarına ilişkin çözüm önerileri üzerinde konuşmak için Ramazan Bayramı'ndan sonra ilk ziyaretini Siteler esnafına ve Mobilyacılar Odasına gerçekleştirdiğini ifade eden Kılıçlar, kendisini karşılamaya gelen esnafla sohbet etti.

Kılıçlar, Mobilyacılar İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (Mobilyacılar İOSB) ve Siteler'deki asayiş sorunlarına çözüm üretmek üzere Ankara Emniyet Müdürlüğünün çalışma yaptığını, bu kapsamda hırsızlık olaylarını önleyecek tedbirlerden birinin kamera sistemleri kurmak, diğerinin de çalınan malzemelerin satıldığı yerleri tespit etmek olduğunu belirtti.

Asayiş problemlerini çözmek için mevcut devriye ekip sayısının arttırılacağını ifade eden Kılıçlar, asayiş olayları ile ilgili olarak valiliğin ve emniyet birimlerinin çalışmalarına esnafın da yardımcı olması gerektiğinin altını çizdi.

Ziyaretlerinden dolayı Vali Kılıçlar'a teşekkür eden Oda Başkanı Taklacı, sorunların esnafın katkılarıyla çözüleceğini belirtti.

Taklacı, "Sayın Valimiz göreve geldikleri günden beri ne zaman Siteler'in sorunlarından bahsettiysek kesinlikle çözümsüz kalmamıştır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ankara Valisi Kılıçlar, Mobilyacıları Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement