Ankaragücü'nden Akgül'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ankaragücü'nden Akgül'e Ziyaret

Spora verdiği destekle birçok başarıya imza atan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ü, Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner ve kulüp yöneticileri ziyaret etti.

11.03.2015 10:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spora verdiği destekle birçok başarıya imza atan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ü, Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner ve kulüp yöneticileri ziyaret etti.

Son derece samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette kulüp çalışmaları hakkında Akgül'e bilgi veren Mehmet Yiğiner, spora verdiği destekten dolaya Akgül'e teşekkür etti. Belediye olarak Mamak'ta büyük spor yatırımlarını tamamlayarak Mamaklıların hizmetine sunduklarını dile getiren Akgül, "Özellikle gençleri spora yöneltmek için son derece kapsamlı tesisler inşa ettik. Şu anda Mamak'ta bulunan amatör ve profesyonel spor kulüpleri bu tesislerimizden faydalanıyor. Spor tesislerimizin sunduğu imkanları kullanarak kendilerine yetiştiren sporcularımız ulusal ve uluslararası başarılara imza atıyor. Bu tesisler sayesinde bizler altyapıdan sporcular yetiştirerek büyük kulüplere gönderiyoruz. Spora ve sporcuya yapılan yatırım bir ülkenin geleceğine yapılan yatırımdır" dedi.

Ziyaret sonunda Yiğiner, Akgül'e forma ve atkı hediye etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ankaragücü'nden Akgül'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement