Ankaragücü Yönetim Kurulu Açıklaması - Son Dakika
Spor

Ankaragücü Yönetim Kurulu Açıklaması

"Kulübün yaşamsal ihtiyaçlarını karşılayabilecek yeni bir oluşuma, ocak ayını beklemeden yönetimi devretmeye hazırız"

25.09.2014 17:39

Ankaragücü Yönetim Kurulu, kulübün yaşamsal ihtiyaçlarını karşılayabilecek yeni bir oluşuma, ocak ayında yapılacak genel kurulu beklemeden yönetimi devredebileceklerini duyurdu.

Başkent ekibinin yönetim kurulundan yapılan açıklamada, yarışmacı bir futbol takımı oluşturulmaya çalışıldığı ancak eski dönemde teknik heyet, kulüp ve futbolculara ödenmeyen borçların, hiçbir geliri olmayan kulübü zor durumda bıraktığı belirtildi.

Olumsuzluklara rağmen futbol dahil tüm branşlarda, sarı-lacivertli kulübün onurlu bir şekilde kimseye muhtaç edilmeden yönetildiğinin vurgulandığı açıklamada, "Yönetimimizin sebep olmadığı transfer yasağını 2 defa kaldırdığımız da unutulmamalıdır. Bizler yönetim olarak bu kadar fedakarlık yaparken camiamızın da tamamının yanımızda olmasını ve kulübümüze sahip çıkmalarını beklerdik. Geldiğimiz noktada bilet fiyatlarını bahane ederek tarafımıza yöneltilen ağır, haksız eleştiri ve hakaretleri kabul etmiyoruz. Bilet fiyatlarını hiçbir desteğin gelmeyeceğini öngörerek camiamızın kulübümüze sahip çıkacağı düşüncesiyle belirledik" ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, yönetimi istifaya çağıranlara seslenilerek, şunlar kaydedildi:

"Kaldı ki 'yönetim istifa' diye bağıran kişilerin şunu bilmesi gerekir. Eğer bu yönetim istifa ederse kulübümüz kayyuma gider ve kapanma noktasına gelir. Kulübümüzün yasal ve zorunlu olağan genel kurulu ocak ayında yapılacaktır. Buna rağmen kulübün yaşamsal ihtiyaçlarını karşılayabilecek yeni bir oluşuma, ocak ayını da beklemeden yönetimin devretmeye hazırız.

Kulübümüzü haksız borçlandıran kişilere karşı dava açmadığımız için suçlanmaktayız. Kamuoyunda bilinenin aksine Ankara 15. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin kararı Yargıtay'dadır ve temyiz süreci devam etmektedir. Kesinleşmemiş mahkeme kararına dayanılarak bir alacak davası açılması mümkün değildir. Yasal süreç devam ediyor. Bütün yaşanan bu olumsuzluklara rağmen doğru bildiğimiz yolda kulübümüzü yaşatmak adına mücadelemize kararlılıkla devam edeceğiz." - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Ankaragücü Yönetim Kurulu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement