Anneler Gününde Eşini Öldürdü, Yakalanınca PKK'dan Arandığı Ortaya Çıktı - Son Dakika
Güncel

Anneler Gününde Eşini Öldürdü, Yakalanınca PKK'dan Arandığı Ortaya Çıktı

Anneler Gününde Eşini Öldürdü, Yakalanınca PKK\'dan Arandığı Ortaya Çıktı

Iğdır'da tartıştığı eşi tarafından av tüfeğiyle vurulduğu iddia edilen kadın öldü, zanlının "PKK terör örgütü üyesi olmak" suçundan arandığı ortaya çıktı.

08.05.2016 18:27  Güncelleme: 20:00

Iğdır merkeze Melekli Beldesi'nde 33 yaşındaki Güner Günal, kardeşine tokat attığı için tartıştığı eşi 1 çocuk annesi 29 yaşındaki Abbas Günal tarafından tüfekle vurularak öldürüldü. Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan Abbas Günal'ın "Terör örgütü PKK üyesi olmak" ve "hırsızlık" suçlarından arandığı ve kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu öğrenildi.

TOKAT YÜZÜNDEN TARTIŞMA ÇIKTI

Olay bugün öğlen saatlerinde Iğdır'a 5 kilometre uzaklıktaki Melekli Beldesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, beldede çobanlık yapan Abbas Günal, ahırı temizlemediği için 12 yaşındaki kayınbiraderine tokat attı. Kardeşinin ağladığını gören Güner Günal, eşinin yanına giderek tepkisini dile getirdi. Öfkelenen Abbas Günal, tüfeği alarak eşi Güner Günal'ı vurdu.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Kanlar içinde kalan genç kadın olay yerinde yaşamını yitirdi. Anneler Günü'nde yaşamını yitiren Güner Günal'ın cenazesi, otopsi yapılmak üzerene hastanenin morguna kaldırılırken, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan Günal'ın, "Terör örgütü PKK üyesi olmak" ve "hırsızlık" suçlarından arandığı ve kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu öğrenildi.

CİNAYET SUÇUNDAN DA YARGILANACAK

Abbas Günel ilk ifadesinde, "Eşim intihar etti" derken, kayınbiraderi ablasını eniştesinin vurduğunu söyledi. Gözaltına alınan 1 çocuk babası Günal, ifadesinin ardından mahkemeye çıkarılacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Anneler Gününde Eşini Öldürdü, Yakalanınca PKK'dan Arandığı Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • KÜRTTEN NE BEKLERSİN Kİ: AL SANA KÜRT ZİHNİYETİ 22 21 Yanıtla
    pirdemirli: gerizekalı o belde bir kere kürt yok..hem pkk li olacak hemde hepsinin mhp li olduğı ilçede ikamet edecek hadi ordannn 11 3 bozkurt: Insanlar sizin yaptiklarinizi yapinca zorunuza gidiyor demi . Pkk kurtlerin adini kirletti temizlemekte kurt halkina kalmis. 1 0
  • Aaa: Illa kürt olmasına gerek yok ki bunun için insan değilmiş. Bu arada kürt falan da değilim ama doğru olan bu bana göre. Önce insanlık. 27 6 Yanıtla
  • Aaa: Ben önceden kürt ya da arap olan bölgede yaşamadım. Mesleğim gereği geldim buraya ve gördüm ki her ırkın iyisi iyi kötüsü kötü. Bizler ne kadar yapıcı olursak o kadar kazanıriz bence arkadaşlar. Lütfen kırıcı olmayalım. 15 1 Yanıtla
    Alp: Bu oran kürtlerde çok fazla 4 3
  • Bülbül: Zaten hainmiş ülkesine hainlik yapan karısına yapmazmı 13 0 Yanıtla
  • Dadaş: Kürtten evliya koyma kapıya 8 0 Yanıtla
  • Pınar Akkahraman: İnsan karısının canına kıyar mı hic 0 0 Yanıtla
  • Fesih doğan: Ölen kız amcamın kızı sizden ricam kötü bişey yazmayin 0 0 Yanıtla

Advertisement