Antakya'da Sanat Dolu Günler - Son Dakika
Güncel

Antakya'da Sanat Dolu Günler

Antakya'da Meclis Kültür ve Sanat Merkezi'nde 12 Kasım tarihinde Lal isimli film gösterimi ve ödül töreni ile başlayan 2. Altın Defne Film Festivali çeşitli film gösterimleri, söyleşiler ve etkinlikler ile devam etti.

17.11.2014 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlk gün düzenlenen film gösterimi ve ödül törenine Halil Ergün, Necip Sarıcı, Janset Pacal, Melike Demirağ, Fatoş Güney, Derya Alabora, Ezel Akay, Murat Düzgünoğlu, Aydın Orak, Gökşen Aydemir, Orhan Aydın, Zafer Özgentürk gibi usta yönetmenler ve oyuncular katılım gösterdi. Yönetmen ve sanatçılara onur ödülleri verildi…

Devam eden günlerde, 2. Altın Defne Film Festivali çerçevesinde "Yılmaz Güney ve sineması" ve Sinemada sansür" konulu paneller gerçekleştirildi. Panellerde, Enver Aysever, Fatoş Güney, Necip Sarıcı, Melike Demirağ, Gökşen Aydemir, Ezel Akay, Orhan Aydın gibi isimler konuşmacı olarak yer aldı ve sanat severler ile sohbet etti.

Antakya Sevdalısı Sanatçı Mehmet Oflazoğlu'nun komite başkanlığını yürüttüğü 2. Altın Defne Film Festivali zengin bir içerik ile gerçekleşti.

2. Altın Defne Film Festivali çerçevesinde her gün çeşitli etkinlikler düzenlendi. Meclis Kültür ve Sanat Merkezi, Konak Sineması, Medeniyetler Evi, MKÜ Atatürk Konferans Salonu gibi mekanlarda film, kısa film ve belgesel gösterimleri ve söyleşiler gerçekleştirildi.

2. Altın Defne Film Festivali çerçevesinde, kuyu, asasız musa, kanunsuzlar, silsile, özür dilerim, asfur, baba, öyle sevdim ki seni gibi filimler sinemaseverler ile buluştu.

Komite Başkanı Mehmet Oflazoğlu yaptığı açıklamada, tarihi ve doğal güzellikleri ile farklı ve özel bir yere sahip olan medeniyetler şehri Antakya'da bu organizasyonu gerçekleştirmekten dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu ifade ederek, katılım gösteren ve destek veren herkese teşekkür etti.

2. Altın Defne Film Festivali ile Antakya sanat dolu günler yaşadı ve bu Festival Antakya sanat yaşamına ayrı bir renk ve güzellik kattı. Bir hafta dolu dolu yaşanan Festival ödül töreni ve kapanış gecesi ile son bulacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Antakya'da Sanat Dolu Günler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement