Antalya - AK Parti Serik İlçe Başkanlığı'nın Bayramlaşma Töreni - Son Dakika
Güncel

Antalya - AK Parti Serik İlçe Başkanlığı'nın Bayramlaşma Töreni

Antalya - AK Parti Serik İlçe Başkanlığı\'nın Bayramlaşma Töreni

Ak Parti Serik İlçe Başkanlığı'nın bayramlaşma töreniAk Parti Serik İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programı DSİ Parkı'nda gerçekleştirildi.

06.07.2016 13:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Serik İlçe Başkanlığı'nın bayramlaşma töreni

Ak Parti Serik İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programı DSİ Parkı'nda gerçekleştirildi. Bayramlaşmaya, Milletvekili Mustafa Köse, Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, İlçe Başkanı Hasan Kozan ve partililer katıldı.

Bayramlaşmada konuşan İlçe Başkanı Hasan Kozan, Ramazan ayında teşkilat olarak gece gündüz çalıştıklarını ve vatandaşla iftarda buluşup, ihtiyaç sahiplerine yardım ettiklerini söyledi. Belediye Başkanı Ramazan Çalık da Ramazan ayını manevi olarak yaşadıklarını aktarırken, el birliğiyle Serik'e hizmet etmeye devam edeceklerini kaydetti.

ÇİZGİ FİLM DİKKATİNİ DAĞITTI

Daha sonra mikrofonu Milletvekili Köse devraldı. Köse'nin konuşmaya başladığı sırada Serik Kadın Kolları Başkanı Esmehan Can'ın torunu 7 yaşındaki Kayra Can'ın akıllı telefonla çizgi film izlemesi dikkatini dağıttı. Kayra Can'dan telefonun sesini biraz kısmasını isteyen Milletvekili Köse, "Bayramda çocukları sevindirmemiz lazım, çizgi film sesi gelince ne konuşacağımı karıştırıyorum. Sevdiğim de bir çizgi film, kafa oraya gidiyor" dedi. Kayra Can'ın babaannesinin kucağından inip arka tarafa geçmesi sonrası Köse konuşmasına devam etti.

Tüm dostları görmek, kucaklaşmak ve hasbihal etmekten mutlu olduğunu anlatan Milletvekili Köse, tüm parti teşkilatlarının Ramazan ayı boyunca vatandaşları ziyaret edip, evlere konuk olduğunu kaydetti. Milletvekili Köse, "Biz sofraya oturduğumuz zaman samimiyetle oturuyoruz. Bunu siyaset olsun diye yapmıyoruz. Seçimden seçime kapı çalmıyoruz. Bu milleti kandıramazsınız. Bu millet samimi olup olmadığını gözünün içine bakarak anlıyor" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya - AK Parti Serik İlçe Başkanlığı'nın Bayramlaşma Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement