Antalya Çiftler, Evlilik Fuarı'na Akın Etti - Son Dakika
Güncel

Antalya Çiftler, Evlilik Fuarı'na Akın Etti

Antalya Çiftler, Evlilik Fuarı\'na Akın Etti

Çiftler, Evlilik Fuarı'na akın etti İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da bu yıl 10'uncusu düzenlenen Evlilik Fuarı'na çiftler akın etti.

19.02.2015 14:51

Çiftler, Evlilik Fuarı'na akın etti

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da bu yıl 10'uncusu düzenlenen Evlilik Fuarı'na çiftler akın etti.

Detay Fuarcılık tarafından Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi'nde organize edilen fuar, evlilik planı yapan çiftlere eşsiz imkanlar sundu. Gelinlik ve moda evleri, oteller, restoranlar, ev tekstili, takı, mücevher, mobilya, davetiye, nikah şekeri, züccaciye, güzellik salonları ve fotoğraf stüdyolarına kadar 80 ayrı firma tanıtımlarını yapan el broşürleri dağıtıldı. Evlilik hazırlığında olan çiftlere kolaylık sağlamak için fuar düzenlediklerini belirten Koordinatör Özlem Güneşdoğdu, "Fuarımızı ziyarete gelen çiftler evlilik hazırlıklarına yönelik tüm ayrıntıları bulabilecekler. En ince ayrıntılara kadar incelemeleri mümkün olacak. Fuara katılan firmalar ziyarete gelen kişilere özel hediyeler ve kampanyalar hazırlayarak alışverişi cazip kılıyor" dedi.

Fuarın açılmasının ardından çiftler fuar alanına akın etti. Stantları dolaşarak bilgi alan kadın ve erkekler, alternatifleri değerlendirmeye çalıştı. 19-22 Şubat tarihleri arasında saat 11.00 ila 22.00 arasında açık olacak fuar çiftleri bekliyor.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Çiftler, Evlilik Fuarı'na Akın Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement