Antalya'da Yat Limanı Projesi - Son Dakika
Yerel

Antalya'da Yat Limanı Projesi

Antalya\'da Yat Limanı Projesi

Antalya Kent Konseyi Başkanı Semanur Kurt, hazırlanacak Yat Limanı Projesi'nin içerisine Kaleiçi'nin de alınması gerektiğini bildirdi.

07.11.2015 20:48

Antalya Kent Konseyi Başkanı Semanur Kurt,  hazırlanacak Yat Limanı Projesi'nin içerisine Kaleiçi'nin de alınması gerektiğini bildirdi.

Kurt, yaptığı yazılı açıklamada, Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne sunacakları öneri raporunda, hazırlanacak Yat Limanı Projesi'nin Kaleiçi'ni de içerisine alacak şekilde kapsamının genişletilmesini isteyeceklerini belirtti.

Kaleiçi Yat Limanı'nda incelemelerde bulunduklarını ifade eden Kurt,  gezisi sırasında tespit edilen sorunlarla ilgili yeni gözlemlerde bulunduklarını vurguladı.

Önümüzdeki günlerde belediyeye sunulacak raporda, hazırlanacak projenin yat limanıyla sınırlı kalmaması, Kaleiçi'nin tamamını kapsayacak şekilde ele alınması önerisinde bulunacaklarının altını çizen Kurt, şunları kaydetti:

"Söz konusu inceleme gezisini, Kaleiçi'nde yıllardır devam eden sorunları bir kez daha yerinde gözlemlemek amacıyla yaptık. Hazırlayacağımız öneri rapor öncesi böylesi bir etkinliği gerçekleştirmenin daha faydalı olacağını düşündük. Bizim talebimiz, hazırlanacak projenin sadece limanla sınırlı kalmaması, Kaleiçi, Haşim İşcan ve hatta Karaalioğlu Parkı'nı da kapsayacak şekilde düzenlenmesi yönünde olacak."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Antalya'da Yat Limanı Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement