Antalya - Gaziler Günü'nde Teröre Lanet - Son Dakika
Güncel

Antalya - Gaziler Günü'nde Teröre Lanet

Antalya - Gaziler Günü\'nde Teröre Lanet

Gaziler Günü'nde teröre lanet Antalya'nın İbradı İlçesi'nde Gaziler Günü kutlamaları sonunda yapılan Türk bayraklı yürüyüşte terör olayları protesto edildi.

20.09.2015 17:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziler Günü'nde teröre lanet

Antalya'nın İbradı İlçesi'nde Gaziler Günü kutlamaları sonunda yapılan Türk bayraklı yürüyüşte terör olayları protesto edildi.

İbradı'da Gaziler Günü dolayısıyla ilçe merkezinde kutlama programı düzenlendi. Törene, Gündoğmuş Kaymakamı İbradı Kaymakam vekili Mustafa Üner, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Bekir Aslan, Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, İlçe Emniyet Amiri Ekrem Bozdağ, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileriyle gaziler ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yapıldı, şiirler okundu.

Törenin ardından Türk bayraklarıyla ilçe mezarlığına kadar yürüyen ve alkışlarla terörü protesto eden vatandaşlar şehitlerin kabrini ziyaret ederek, dua okudu. Gaziler ve şehitlerin şanlı Türk tarihinin ebedi kahramanları olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, terör olaylarına tepki gösterdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya - Gaziler Günü'nde Teröre Lanet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement