Antalya Kemer'e Mobil Karakol - Son Dakika
Güncel

Antalya Kemer'e Mobil Karakol

Antalya Kemer\'e Mobil Karakol

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde hizmete giren Mobil Karakol aracı Kemer İlçe Jandarma Komutanlığı'nda tanıtıldı.

27.02.2015 19:37  Güncelleme: 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından Türkiye genelinde faaliyete geçen 20 mobil karakollardan biride Kemer'de trafiğe çıktı. Kemer'de kış aylarında artan hırsızlık olayları jandarmayı harekete geçirdi ve Mobil Karakol hizmetini devreye soktu.

Binek araçlarda yapılan uygulama artık daha büyük ve içerisinde bilgisayar ile yazıcının yanı sıra ifade alınması için özel koltuklar, tuvalet, buzdolabı, 2 kişilik ranza yatak, klima, güvenlik kamerası ve jeneratör bulunan araçlarda yapılacak.

4 kişinin görev yaptığı mobil karakol turizm bölgesi Kemer'de çeşitli noktalarda ring halinde çalışacak. Mobil Karakol özellikle kalabalık olan noktalarda bulunacak. Mobil Karakol vatandaşlara yerinde emniyet ve asayiş hizmetini verebilmek için dizayn edildi. Aracın tanıtımına esnaf da yoğun ilgi gösterdi.

Esnaf Mehmet Şahonay, "Bu bizim için bulunmaz bir fırsat güvenlik açısından. Benim gibi kalp hastaları için çok güzel ifade için karakola gitmeden burada ifade vermek. Uzun süreli görev yapacak askerlerimiz için çok güzel. Hepimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Kemer'e Mobil Karakol - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement