Antalya'nın Alanya İlçesinde 89 Kişi Akrep, 7 Kişi İse Yılan Isırmaı Nedeniyle Hastaneye Kaldırıldı - Son Dakika
Güncel

Antalya'nın Alanya İlçesinde 89 Kişi Akrep, 7 Kişi İse Yılan Isırmaı Nedeniyle Hastaneye Kaldırıldı

Antalya\'nın Alanya İlçesinde 89 Kişi Akrep, 7 Kişi İse Yılan Isırmaı Nedeniyle Hastaneye Kaldırıldı

Antalya'nın Alanya ilçesinde bu yıl Ocak ve Haziran ayları arasında 89 kişi akrep, 7 kişi ise yılan ısırması nedeniyle Alanya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı bildirildi.

29.06.2014 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Alanya ilçesinde bu yıl Ocak ve Haziran ayları arasında 89 kişi akrep, 7 kişi ise yılan ısırması nedeniyle Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı bildirildi.

Alanya Devlet Hastanesi Başhekimi İsmail Başaran, özellikle bu türden ısırma ve sokmalarının özellikle köy ve yaylalarda Ocak ve Haziran ayları arasında meydana geldiğini belirterek şöyle konuştu:

"Köylerde ve yaylalarda 2014 yılı Ocak ve Haziran ayları arasında 89 vatandaşımızı akrep sokmasıyla 7 vatandaşımız da yılan ısırması nedeniyle hastanemize getirilerek tedavi edildiler. Vatandaşlarımızın en çok dikkat edeceği hususlar ise tarlalarda, bahçelerde ve seralarda çalışırken mutlaka ayaklarından diz kapaklarına kadar kapatmaları gerekmektedir. Akrepler ve yılanların en çok ısırdıkları yerler ayak bilekleridir". - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Antalya'nın Alanya İlçesinde 89 Kişi Akrep, 7 Kişi İse Yılan Isırmaı Nedeniyle Hastaneye Kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement