Antalya Valiliği'nin Ramazan Bayramı Tedbirleri - Son Dakika
Yerel

Antalya Valiliği'nin Ramazan Bayramı Tedbirleri

Antalya Valiliği, il sınırları dahilinde vatandaşların Ramazan Bayramı'nı huzur ve güven içinde idrak etmesi amacıyla 15-20 Temmuz 2015 tarihleri arasında aldığı tedbirleri açıkladı.

14.07.2015 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Valiliği, il sınırları dahilinde vatandaşların Ramazan Bayramı'nı huzur ve güven içinde idrak etmesi amacıyla 15-20 Temmuz 2015 tarihleri arasında aldığı tedbirleri açıkladı.

Antalya Valisi Muammer Türker'in imzasıyla yayınlanan genelgeye göre, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü yarın akşamdan itibaren sorumluluk bölgeleri itibarıyla huzur planlarını uygulamaya koyacak ve emniyet-asayiş tertip ve tedbirlerini  20 Temmuz 2015 Pazartesi sabahına kadar aksaksız sürdürecek.

Havaalanı, liman ve terminallerde yaya ve motorlu devriyeler ile şehir içi ve karayollarında tertip edilecek trafik ve asayiş ekiplerinin sayıları artırılacak, vatandaşların huzurlu ve güvenli seyahatlerine hazır hale getirilecek.

Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı da Antalya mülki karasularında tertip ve tedbirlerini söz konusu tarihlerde kesintisiz sürdürecek.

Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlıkları, özellikle alışveriş yerleri ile eğlence yerlerini ve diğer umuma açık mahalleri mevzuatlarına uygun olarak ve zabıta ekipleri marifetiyle etkin şekilde denetleyecek.

Belediyeler, itfaiye, su ve kanalizasyon arıza ekiplerini bayram süresince göreve hazır hale getirecek ve nöbetçi memurluklarını vatandaşların müracaatlarına sürekli açık tutacak.

Sağlık, nöbetçi eczane ve haberleşme ile elektrik hizmetleri için gerekli hazırlıklar yapılacak, acil müdahaleler için yeterli ekip ve teçhizatları tüm bayram süresince hizmete hazır hale getirilecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Antalya Valiliği'nin Ramazan Bayramı Tedbirleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement