Antalyaspor Potada Mesaiye Başladı - Son Dakika
Güncel

Antalyaspor Potada Mesaiye Başladı

Antalyaspor Potada Mesaiye Başladı

TÜRKİYE Basketbol 2'nci Ligi takımı Antalyaspor, yeni sezon hazırlıklarına antrenör Alaeddin Yakan yönetiminde yaptığı ilk antrenmanla başladı.

23.08.2016 13:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TÜRKİYE Basketbol 2'nci Ligi takımı Antalyaspor, yeni sezon hazırlıklarına antrenör Alaeddin Yakan yönetiminde yaptığı ilk antrenmanla başladı.

Kırmızı beyazlı takım, ilk antrenmanını maçlarını oynayacağı 10 bin kişilik yeni salonda yaptı. 22 Ekim'de başlayacak lige hazırlanan kırmızı beyazlılar, antrenör Alaeddin Yakan yönetiminde çalıştı.

Aydın Örs'ün basketbol şube başdanışmanı, Doğan Hakyemez'in de genel menajer olarak yer aldığı kırmızı beyazlı ekibin kadrosunda Kaan Kavraal, Fırat Töz, Burak Yönder, Yiğit Can Vardar, Ömer Sancaklı, Barış Gökalp, Kadir Çıpa, Umur Peten, Bora Hun Paçun, Okan Bostancı, Seray Yıldırım, Alihan Alkanat ve Ersin Bingöl'ün olduğu bildirildi. Antalyaspor'un ilk antrenmanını genç ve yıldız takım sporcuları da izledi.

Genel menajer Doğan Hakyemez, takımının Eurocup şampiyonu olarak bu sezon Euroleague'de mücadele etme hakkı kazanan Galatasaray Odeabank ile 26 Eylül'de maç yapacaklarını söyledi. 3 yıl sonra Avrupa kupalarında mücadele edecek bir takım olmayı hedeflediklerini belirten Hakyemez, Süper Lig'de mücadele edecek takımın yarısını alt yapı sporcularından oluşturmayı hedeflediklerini kaydetti.

Antalyaspor ligdeki rakipleri Genç KSK, Melikgazi Belediyesi, Artvin Belediyesi, Boluspor, Tofaş Gelişim, FMV Işık, Maliye Milli Piyango, İnegöl Belediyesi ve Adanaspor olacak. ile maç yapacak.

- Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalyaspor Potada Mesaiye Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement