Antonija Misura Sandric: Şehit Aileleri İçin Turnuva Düzenlemek İstiyorum - Son Dakika
Spor

Antonija Misura Sandric: Şehit Aileleri İçin Turnuva Düzenlemek İstiyorum

Canik Belediyespor'un yeni transferi Antonija Misura Sandric, "Şehit aileleri için bir şeyler yapmak istiyorum. Mesela Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray ile şehitler için oynayalım." dedi.

21.08.2016 15:37  Güncelleme: 09:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Canik Belediye Spor'un bu yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Hırvat oyun kurucu Antonija Misura Sandric HT Pazar ekibinden Sami Akbıyık'a keyifli bir röportaj verdi.

Canik Belediye Spor'dan teklif aldığında internetten Samsun'u araştırdığını söyleyen Antonija Sandric, "Deniz kenarında bir şehir olduğunu görmem ve Canik'in güçlü bir takım olması beni ikna etti ve kabul ettim.'' ifadeleriyle transfer sürecine ilişkin de açıklamalarda bulundu.

Antonija Misura Sandric'in açıklamaları şu şekilde:

"TÜRKİYE DAHA İYİ DURUMDA"

"Türkiye kadın basketbolunda Fransa'dan bir seviye daha iyi durumda. Canik Belediye Spor da Türkiye'nin en iyi kadın basketbol takımlarından biri. Takım olarak kadın basketbol süper ligindeler. Bu yıl Eurocup'a da gidiyorlar. Canik Belediye Spor bir basketbolcunun kendisini geliştirmesi ve kariyerini yükseltmesi için güzel bir yer. Fransa'da üç yıl geçirdim ama farklı bir ülke görmek istedim. Türkiye birçok özelliğiyle Hırvatistan'a benziyor. Kültürü birbirine yakın, insanları sıcakkanlı, yemekleri güzel ve çevresi denizlerle kaplı. Teklif gelince de kabul ettim. Yaşamak istediğim ülke burası sanki. Türkiye'de mutlu olacağıma inanıyorum."

"TÜRK ERKEKLERİNİN SARIŞIN KADINLARI SEVDİKLERİNİ ÖĞRENDİM"

"Güzel olmak benim için çok önemli değil. Esas önemli olan iç güzelliği olan kaliteli insanlar ve basketbol. Türkiye'ye geleceğinin duyulması Türk erkeklerini heyecanlandırdı… Türk erkeklerinin sarışın kadınları sevdiklerini öğrendim. (Gülüyor.) Eminim beni seveceklerdir. Beni izlemeleri için onları maçlarıma bekliyorum. Türkiye'de güzel insanlarla tanışacağıma inanıyorum."

"ŞEHİT AİLELERİ İÇİN TURNUVA DÜZENLEMEK İSTİYORUM"

"Benim için yaşananları izlemek zor oldu. Üzüldüm. Dünyada barıştan başka bir şeye ihtiyacımız yok. Şehit aileleri için bir şeyler yapmak istiyorum. Mesela Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray kadın basketbol takımlarıyla yardım turnuvası gecesi düzenlemeyi ve şehitler için oynamayı isterim. Gelirlerini de 15 Temmuz şehitlerinin ailelerine bağışlayarak en azından o insanlar için bir şey yapmış olurum. Bu beni mutlu eder."

Antonija Misura Sandric: Şehit Aileleri İçin Turnuva Düzenlemek İstiyorum

Son Dakika Spor Antonija Misura Sandric: Şehit Aileleri İçin Turnuva Düzenlemek İstiyorum - Son Dakika


Advertisement